Z czystym sumieniem POLECAM wszystkim
Córka (15 lat), z powodu bólu w kolanie, od dwóch lat wędrowała po specjalistach i rehabilitacjach typu krioterapia, prądy, naświetlania. Na RTG i USG stwierdzono listę nieprawidłowości w budowie stawu i kiepsko rokowano. Córka nie mogła trzymać nogi choć trochę zgiętej, miała kłopoty z chodzeniem. Na rehabilitację ruchową trafiłyśmy po sugestii ortopedy - p. Lorczyńskiego. Wybrałam pana Jaśkowskiego na podstawie opinii w necie. Jestem bardzo zadowolona a efekty przeszły nasze oczekiwania !!! Po dwóch wizytach kolana nie bolą. Do zdrowia przywróciły moją córkę proste ćwiczenia fizyczne. Tylko trzeba wiedzieć jakie... Spotkania odbywały się w dobrej atmosferze. Pan Jaśkowski wyjaśniał nam wszystko rzeczowo cierpliwie i z humorem. Mniejszą sprawą okazał się ból mojego kolana.Rano nie mogłam wyprostować nogi, a teraz nic mnie nie boli i mogłam wrócić na ukochany fitness. POLECAM. Jestem szczęśliwa, ponieważ pan Jaśkowski uwolnił nas od łykania lekarstw !!!, wędrówek po lekarzach, niepokoju o zdrowie dziecka, a dał nam przyjemność z życia. Poza tym był bardzo uczciwy w kwestii płatności za wizyty. Dziękujemy !