Z czystym sumieniem polecam.
Na początku tego roku zgłosiłem się do pani Alicji w sprawie kursu doszkalającego. Wcześniej moja przygoda z prawem jazdy była długa i burzliwa, ale pod okiem pani Alicji zacząłem bardzo szybko czuć się coraz pewniej w roli kierowcy. Zaowocowało to zdanym egzaminem, podczas gdy wcześniej nie potrafiłem nawet wyjechać z placu manewrowego! Pani Alicja uczy bardzo praktycznego podejścia do jazdy, nie skupia się tylko na zdaniu egzaminu- myśli bardziej o 'wychowaniu' bezpiecznych i dobrych kierowców. Poza tym jest przesympatyczną i otwartą osobą, z którą każda godzina jazdy była czystą przyjemnością. Polecam każdemu.
PS. Jako ciekawostkę powiem że znajomy, który skierował mnie do Pani Alicji również miał na koncie kilka niezdanych egzaminów a po odbyciu u niej kursu doszkalającego również zdał za pierwszym razem. Przypadek? nie sądzę:)
PS. Jako ciekawostkę powiem że znajomy, który skierował mnie do Pani Alicji również miał na koncie kilka niezdanych egzaminów a po odbyciu u niej kursu doszkalającego również zdał za pierwszym razem. Przypadek? nie sądzę:)