Z polecenia
Trafiłam tam z polecenia mojej koleżanki, której bardzo się podobało. Nie rozumiem takich negatywnych komentarzy. Zostałam poinformowana o prezentacyjnym zabiegu i taki był. Wystarczy posłuchać na co zapraszają. Wiadomo przecież, że nikt nie da nic za darmo... a słowo prezentacja mówi samo za siebie.Panie kosmetyczki bardzo miłe. Wystrój faktycznie nie jest bardzo dobry. Kosmetyki jakościowo dobre bo efekty widziałam od razu. Nie stać mnie na tak drogie kosmetyki ale są przecież kobiety co korzystają z droższych lepszych produktów. Nie rozumiem tego oburzenia o cenie.. przecież ceny są różne. Wystarczy przejść sie do drogerii... mają Panie kosmetyki za 20zł i te za ponad 4tysiące... To, że kogoś nie stać na te droższe nie znaczy, że cena jest z kosmosu... Nikt tam siłą mnie nie trzymał jak się Panią nie podoba to przecież można wyjść..
Mi się prezentacja osobiście bardzo podobała. Poleciłam pare koleżanek, niech same zdecydują czy chcą iść...
Mi się prezentacja osobiście bardzo podobała. Poleciłam pare koleżanek, niech same zdecydują czy chcą iść...