emazzi - opinia (1) Ogólnie zawsze sceptycznie podchodzę, do takich zabiegów, które są polecane... emazzi Sandra L. - opinia (1) Gorąco polecam Akademię Piękności Lamorage. Korzystam z ich zabiegów już od... Sandra L. Agnieszka - opinia (1) Bardzo miła obsługa! Kosmetyki też rewelacyjne. Polecam serdecznie . Ja... Agnieszka
Gosia - opinia (2) Jestem po serii zabiegów (promocyjny i 5x200 zł) wykonanych przez różne... Gosia Justyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła obsługa. Wszystkie zabiegi zostały... Justyna Polecam (3) Dziękuję za podziw ;) Ja kupiłam i wiem że kilka moich znajomych też kupiło.... Daria J. Rewelacja (2) Byłam zachwycona tymi kosmetykami . Odmłodniała o 10lat ! Obsługa na wysokim... Anna Zadowolona ! (1) Serdecznie polecam wszystkim panią zabiegi w Akademii piękności . Zarówno... Zofia polecam (1) Pani Olu! Dziękuję bardzo za te wszystkie spotkania, kiedy zajmowała się Pani... Joanna G. Prezentacja (1) Typowe szukanie jeleni na zakup zwykłych kosmetyków po chorej cenie.Plus za... ToJaa Koszmar (1) Po raz kolejny dałam się zwieść. 30 km w strasznych korkach dojazd do salonu... Olga Zero kompetencji !!!! (1) Byłam umówiona na wizytę, która została zapisana przez panią z recepcji. Po... Super (1) Jakość obsługi na bardzo wysokim poziomie wraz z zakresem kosmetologii,... ZuZa Polecem (1) Pani Ania, która wykonywała zabieg jest przemiłą osobą , pełen... Anna P. Rozczarowana (2) Przepraszam za znieksztalcenia wyrazow Aga Rozczarowana (1) Byłam umówiono na konkretną godz. Przyjechałam 20 min. wcześniej, zaznacżyły... Aga Hmmm (1) Nie wiem czy tam sa profesjonalne gabinety kosmetyczne...Sens tych zaproszen... Gość stały klient (1) Perfekcyjna kosmetyczka i tutaj nie przesadzam. Bardzo dokładnie wykonywane... Aleksandra Kosmetyki (1) Poszukuje osób które również kosmetyki tejże firmy. Chodzi mi o termin... Bardzo dziękuję (1) Pani Klaudii Z dziękuję za wszystko jako ciepła , profesjonalna, pełna... Barbara