polecam (1) Wszystkim poleciłabym p. Karolinę, profesjonalistka, serdeczna, sympatyczna,... Ola Gorąco polecam (2) Ja natomiast nie będę nikogo przestrzegać, a wręcz gorąco polecam Akademię... Sandra Polecam (1) Pani Aleksandra Chamera jest kosmetyczką profesjonalną i bardzo... Gość
Dziękuję (1) Doskonały masaż twarzy wykonany przez Panią Aleksandrę. Delikatne ruchy rąk.... Anna Maria Polecam z calego serca (1) Droga pani Karolina, chcialam Pani bardzo podziekowac za super 2 godziny,... Patrycja W.))) OPINIA (1) Z czystym sumieniem mogą polecić ten salon. Pani kosmetolog Ola jest... Anna pokazowe kosmetyki (1) Zostałam zaproszona na zabieg pokazowy, nikt mnie nie pytał o to czy... KatarzynaW Cena zwala z nóg (3) Jako klientka jestem zadowolona z usług,jednak szybko wyczuć, że Panie... Izabel Polecam (1) Profesjonalna, obsługa, kompetencje Pań kosmetyczek. Poza tym miła atmosfera... Jwona Jest bardzo zadowolona (1) Miła obsługa, fachowosć, solidnosć i kompetencje. Lekkość kosmetyków. Mariia Dziękuję. Polecam. (1) Recepcja - wejście główne, miłe powitanie nastraja pozytywnie. W gabinecie... Zofia Pranie (1) Tym biednym kobietom obiecują gruszki na...... naciągacze i wpływanie na... Mąż POLECAM (1) Super miła obsługa , działanie kosmetyków widoczne prawie od zaraz. Polecam... Rytta M. Dziękuję (1) Chciałabym podkreślić bardzo fachową obsługę osoby prowadzącej zabieg. Pani... Gabriela W. Polecam innym (1) Podobał mi się profesjonalizm osoby wykonującej zabieg. Potrafiła... Natalia K. pierwsza wizita - polecam!!! (1) Bardzo miła atmosfera, bardzo wygodne łóżko i profesjonalna obsługa. Na... Urszula P. Polecam wszystkim (1) Nie zgadzam się z wcześniejszymi komentarzami i w ogóle ze wszystkimi... Bożena Profesjonalizm (3) Jestem od kilku lat klientką Lamorage. Korzystam z usług kosmetycznych i... Marta Minor Polecam (1) Z tego salonu korzystam ponad rok. Każda wizyta to pełen relaks i... Miranda Swietny salon z przesympatyczna atmosfera (1) Jestem stala klientka tego salonu. Bardzo zadowolna zarowno z efektow jak i... Anna B.