Bardzo przyjemnie (1) Bardzo miła atmosfera, produkty super, efekt rewelacyjny. Podejście osoby... Mira W. Bardzo zadowolona (2) Po urodzeniu dziecka moje włosy stały się słabe i wypadały. W czerwcu 2016 r.... Kamila. P Polecam (1) Pierwszy zestaw kosmetyków marki L'amorage kupiłam we wrzesniu 2014r. Od tego... Monika Gdańsk
POLECAM (1) Efekt końcowy przeprowadzonego zabiegu, kosmetyki rewelacyjne! Pani Edyta... Adela Cz. Beauty Club Lamorage super!!! (2) Jestem klientką Beauty Club Lamorage już od kilku miesięcy i jestem... Dorota M.-K. polecam (2) Jestem stala klientka tego salonu. Kupiłаm zestaw kosmetyków Lamorage. Bardzo... Dorota K. Polecam (2) Bardzo fachowa obsluga. Pani wykonujaca zabieg nie tylko jest mila, ale co... Aleksandra Prawnik rewelacja (1) Jestem stałą klientka i polecam ten salon wszystkim Paniom i nie tylko. Moj... Hanna M. Ok!!! (1) Zostalam milo zaskoczona serdecznym przyjeciem i obsluga w Panstwa Akademii.... Elena Adri Polecam (1) Miła obsługa, profesjonalnie przeprowadzony zabieg i kompleksowo przekazane... Edyta W. wszystko super! (1) A mi Beauty test drive , na którym byłam w poniedziałek bardzo się spodobał.... Mara Z. Dzięki! Polecam! (1) Kupiłam parę miesięcy temu zestaw kosmetyków Lamorage na włosy. Rewelacja!!!... Anna G. Polecam serdecznie (1) Salon L'amorage jest najlepszy na świecie! Pani Marta zna się na swojej pracy... Wiosna Pozdrawiam serdecznie! (1) Popieram poprzedniczkę, dziewczyny na recepcji super! Reszta personelu też... Katarzyna I. Bardzo zadowolona (1) Na zabieg trafiłam z polecenia koleżanki, słyszałam od niej same pozytywne... Ewa C. Bardzo polecam! (1) Byłam tam kilka razy i za każdym razem było równie miło, przyjemnie i... Wanda L. Polecam (1) Salon kosmetyczny naprawdę godny polecenia. Panie które wykonują zabiegi są... Kasia J. Beauty Club (2) Niesamowity efekt..Obsługa przemiła ..Pani Aneta, kosmetyczka przeprowadziła... energia Doskonały salon kosmetyczny (1) Doskonały salon kosmetyczny, z usług korzystam od kilku lat. Mimo tego że się... Hanna J. Jestem bardzo zadowolona. (1) Dziękuję Akademii Piękności L'amorage, Pani Edycie za miłe i profesjonalne... Barbara K.