Super efekt!!! (1) Najbardziej w Akademii Piękności podobała mi się Pani Dominika, oczywiście... Monika A. Jestem bardzo zadowolona (1) Miła atmosfera , profesjonalna , miła obsługa. Najbardziej podobał mi się... Agnieszka.M Polecam super (1) Polecam, warto odwiedzić akademie piękności, panie z recepcji bardzo miłe... Sara
Perfekcja! (1) Byłam w Akademii z polecenia mojej bratowej. Na początku nie wierzyłam w... Monika M. Bardzo zadowolona ! (1) Akademia L'amorage to wyjątkowe miejsce ! Zostałam zaproszona przez koleżanke... Anna Polecem (1) Akademię oceniam bardzo pozytywnie. Przy tak szybkim tempie życia i... Halina C. BARDZO DOBRZE (1) Oceniam bardzo dobrze firmę, głównie dział fryzjerski. Odrosły mi włosy, za... Iwona K. Polecem (1) Jestem zadowolona z wykonywanych zabiegów twarzy i szyi. Widzę znaczną... Irena Ł. Super zabieg (1) Miła,profesjonalna obsługa i wyczerpująca informacja o produktach. Bardzo mi... Lidia M. Zadowolona (1) Zadowolona jestem z efektów państwa starań. Obsługa bardzo miła, bardzo dobra... Kasia E. Jestem w szoku (1) Przyszłam na zabieg z polecenia kolezanki prawdą jest, ze po zabiegu próbują... Marianna Z polecenia (1) Trafiłam tam z polecenia mojej koleżanki, której bardzo się podobało. Nie... Dorota kosmetyki wyższej półki (3) Te bzdury co wypisują w internecie to brednie. Poszlam na zabieg z czystej... Agnieszka