kosmetyki wyższej półki
Te bzdury co wypisują w internecie to brednie. Poszlam na zabieg z czystej ciekawości bo poleciałam mnie przyjaciółka, powitanie na recepcji bardzo kulturalne zaproponowanie kawy,herbaty (dobrej jakości kawa a nie jakaś za 5 zł ) pani specjalista która robiła mi zabieg bardzo sympatyczna co prawda młoda ale miała duża wiedzę odnośnie kosmetologi (zabiegi,kuracje etc) co prawda zabieg jest pod ofertę ale czy jak idziemy do np Rossamana Hebe możemy wypróbować produkt ? Nie wiec to jest duży plus ze za polecenie można dostać się do dobrej Akademi kosmetycznej wypróbować kosmetyki i samemu zobaczyć czy mamy efekt . Jest to dobra inwestycja bo inwestujemy w swoją "wizytówkę" a to ze opinie poniżej pisały Panie które są zaniedbane i nie dbają w ogóle o swoją twarz albo kupują kosmetyki za 10 zł to nie ma czym wie sugerować pff .. byłam ,zobaczyłam, wykupiłam pakiet zabiegów i jestem zadowolona bo efekty są widoczne i widzę je Ja i moim bliscy
Jeśli chcemy produkty z dobrym składem które działa to niestety trzeba zapłacić a jak kogoś nie stać to niech się nad sobą nie użala i nie wypisuje bzdur
Pozdrawiam
Jeśli chcemy produkty z dobrym składem które działa to niestety trzeba zapłacić a jak kogoś nie stać to niech się nad sobą nie użala i nie wypisuje bzdur
Pozdrawiam