ZAPOMNIANA PIGUŁKA

WITAM!!!MAM PYTANIE Z PODOBNEJ SERII , WCZORAJ BIORĄC TABLETKĘ ZAUWAŻYŁAM , ŻE NIE WZIEŁAM TABLETKI WTORKOWEJ, NIE WIEM JAK TO SIĘ STAŁO ALE STAŁO. DZIWNE JEST TO, ŻE OD WTORKU TEŻ MAM BRĄZOWO-CZERWONE PLAMIENIA , NORLMALNIE JAKBY OKRES. NIE WIEM CO TERAZ , CZYTALAM ZE JAK SIE ZAPOMNI TABLETKI W OSTATNIM TYGODNIU TO ZEBY 7 DNI PRZERWY ZROBIĆ (ALE DOPIERO DZIŚ PRZECZYTAŁAM I WZIELAM WCZORAJ TABLETKE NIEPOTRZEBNIE)
PROSZĘ O PORADĘ CZY BRAC NORMALNIE DO PIĄTKU JAK ZAWSZE (I ZOSTANIE 1 TABLETKA) CZY ODSTAWIĆ DZIŚ , EH NAJGORSZE ŻE CZEKA MNIE 2 OKRES HAHA
POZDRAWIAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZAPOMNIANA PIGUŁKA

jak dla mnie nie masz co panikować.też kiedyś zapomniałam tabletki.bierz normalnie resztę pigułek,tylko musisz sie liczyć z tym że zabezpieczenie będzie słabsze i podczas seksu lepiej jeszcze coś użyć typu gumka.spokojnie,będzie ok:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak skutecznie wyleczyć łuszczycę skóry głowy (4 odpowiedzi)

Od lat zmagam się z łuszczycą skóry głowy. Leczyłam się już sterydami, próbowałam też ziołowych...

Hiszpańska mucha czy to działa? (9 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zamówiłem kropelki hiszpańska mucha żeby jeszcze bardziej polepszyć życie...

Erekcja problem. Co robić? (7 odpowiedzi)

Nie wiem czemu ale pod czas pieszczot normalnie utrzymuje się wzwód ale jak przychodzi co do...