ZAPP Aranżacje

Aranżacja wnętrz Usługi remontowe

Gdańsk, Leona Droszyńskiego 15A

Daria - ocena (1) Współpraca z Zappem to same plusy. Ekipa remontowa na którą postawiliśmy... Daria Iza - ocena (1) Zawsze marzyłam o kolorowej przestrzeni, a architekci z ZAPP spisali się na... Iza Anna - opinia (1) Jakiś czas temu kupiłam mieszkanie w Gdańsku w stanie surowym od firmy Robyg.... Anna
Adam - opinia (1) Godne zaufania! Kwalifikacja specjalistów inżynierska i budowlana na wysokim... Adam Adam - opinia (1) Godne zaufania! Kwalifikacja specjalistów inżynierska i budowlana na wysokim... Adam Adam - opinia (1) Wysokie kompetencje i bezproblemowa współpraca. Jestem bardzo zadowolony z... Adam Jola i Michał - opinia (1) Do Zapp trafiliśmy z polecenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu... Jola i Michał Jolanta Solochewitz - opinia (1) Dzień dobry, jestem bardzo zadowolona z usług firmy Zapp. Kompetentny... Jolanta Solochewitz Kasia - opinia (1) Trafiłam do ZAPP z polecenia. Nie zawiodłam się. Ekipa Pana Karola świetnie... Kasia Kasia - opinia (1) Po kilkumiesięcznym poszukiwaniu ekipy do remontu mojego mieszkania, polecono... Kasia Anna - opinia (1) Jeśli szukasz profesjonalistów od projektowania i realizacji projektu to... Anna Pola Śnioch - opinia (1) Rzetelność i profesjonalizm firmy, komfort i spokój klienta. Pola Śnioch Aleksander Tadych - opinia (1) Współpraca wzorowa. Mieszkam we Wrocławiu i wszystko załatwiliśmy zdalnie-... Aleksander Tadych ewa mikusz - opinia (1) zapp aranżacje - dziękuję. Pani Jolu, Panie Ryszardzie, Karolu, cała ekipo -... ewa mikusz Paweł Kaczmarek - opinia (1) Dużo się mówi o tym, jak to wykończenie mieszkania nigdy nie kończy się w z... Paweł Kaczmarek Katarzyna i Aleksander - opinia (1) Ta firma to synonim profesjonalizmu. Wiedziałam, że będziemy z mężem... Katarzyna i Aleksander Paweł - opinia (1) „Naprawdę się opłaca! Mieszkanie kupiliśmy pod wynajem. Z początku chcieliśmy... Paweł Ania - opinia (1) „Polecamy serdecznie firmę Zapp. Zaczynając od wspaniałej pomocy Pani Danieli... Ania Hania - opinia (1) Jestem mega zadowolona. Pełen profesjonalizm, rewelacyjna jakość wykonania i... Hania Kasia - opinia (1) Bardzo polecam! Projekt i realizacja na najwyższym poziomie. Pani Adrianna... Kasia