ZAPRASZAM DO KLUBU " SOFII LARSO "

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Proszę o wpisywanie się wszystkich poszkodowanych i naciągniętych przez Sofii Larso - Odrey - jak ją zwał - Agnieszkę Nowicką.Czekamy na winiki . 1 - .Joanna - Aśka .K.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZAPRASZAM DO KLUBU " SOFII LARSO "

Ja zostalam nabita w butelke w zeszlym roku , pewnie jest tak samo teraz , moze pod innym szyldem ale to nic nie zmienia . Mnie nikt nie uprzedzal , ze tam oszukuja ale dziwie sie wszystkim , ktorzy znaja prawde i na wlasne ryzyko ida tam i licza na cud. Dziewczyny powiem wam z wlasnego doswiadczenia nie ryzykujcie , naprawde te nerwy nie sa warte tych pare zlotych co chcecie zaoszczedzic , lepiej juz cos wypozyczyc i miec swiety spokoj . Paulina.

ja tez:(paula napisał(a):

> Ja zostalam nabita w butelke w zeszlym roku ,

Ja tez i to okrutnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak pamiętam cię z forum , a polecałem ci inną firmę - a ty i tak postawiłaś na swoim i co z tego wyszło - same kłopoty.
Twierdzenie ,że to krypto - reklama - moim zdaniem było błędem.

Mnie też oszukała w zeszłym roku, nikomu nie życzę.....

Ja tez sie dalam sie nabrac , uwazajcie na nia obojetnie pod jaka postacia bedzie sie kryla.

Ja dałam się wyrolować dwa lata temu, ostrzegam przed sklepem w Gdańsku na Ogarnej-tam Sofii Larso roluje następnych naiwnych. Dobrze że mają nasz klub, będzie im raźniej.)))

mozecie powiedzieć o co chodzi z ta sofii larso widzialam jej stronke i ciekawa jestem waszych wypowiedzi

ja też ;, choć po części sie wybroniłam, bo odzyskałam sukienkę , ale moja mama już nie i musiałam poprawić ją gdzie indziej

Sukienki szyte przez p. Agnieszkę są wirtualne hehe

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...