ZAPROSZENIA

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny!!! Mam prośbę:) Czy znacie może jakieś miejsce gdzie można kupić ładne i niedrogie zaproszenia do własnego druku (jednak nie mam na myśli takich, które można wypełnić długopisem)??? Byłam w Dorado we Wrzeszczu, wybór przeogromny, ale niestety TRZEBA drukować u nich, koszt niezależnie od ilości 100 PLN, Nam to się nie opłaca...
Dzięki za rady!!!
Pozdrawiam:)))
PS:A może jest jakaś możliwość zamówienia przez internet??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZAPROSZENIA

My kupiliśmy w KF Studio w Gdyni (budynek Gemini) mają też swój sklep na www. Zadruk u nich kosztuje też 100, ale my braliśmy bez nadruku i drukowaliśmy sami. Ceny takie sobie, od 2 do 6 zł/szt.

A my zamawialiśmy tu http://www.kim.uno.pl/, ceny zaproszeń różne, a za drukowanie płaci się 1.50/szt

My drukowaliśmy w drukarni na Hynka we Wrzeszczu, koszt ok.1 zł za stronę (w to wliczony był papier). Sama sobie ustalasz treść zaproszenia i szatę graficzną. My ściągnęliśmy pierwszą stronę z internetu i wyszło naprawdę super.

a my kupilismy arkusze dyplomowe bez nadruku i sami wymyslilismy tekst i takie wysyłalismy i dawalismy ci którzy dostawali własnorecznie otrzymywali je w formie rulonu przewiazanego rafia zaproszenia zrobily furrore ale to zalezy w jakim chcesz stylu:) my dobralismy naze do stylu wesela(bedzie w oogrodzie) :) szukaj w hurtowniach papierniczych ew poszukaj strony galerii papieru my mamy od nich

My również kupiliśmy zaproszenia za 1,99zł do samodzielnego wydruku w Gemini w KF Studio.
Zawiadomienia natomiast drukujemy na złotych kartkach ( 50gr za A4 do kupienia w sklepie dla plastyków) i do tego kupujemy kwadratowe koperty z KF Studio za 1,50zł.
Rewelacyjnie moim zdaniem wyglądałyby zaproszenia na złotych kartkach zwinięte w rulon i przewiązane siankiem.
Pozdrawiam
Abra

Dziękuję serdecznie za wszystkie rady i porady:)). Napewno się wybiorę do Gdyni!! uwazam tez ze pomysł z rulonikiem przewiązanym siankiem albo wstązeczką jest rewelacyjny!!:)))
Jeszcze raz DZIĘKI!!

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...