ZARĘCZYNY

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam problem, otóż chcę się zaręczyc ze swoją dziewczyna,ale nie wiem co powiedzieć. Czy ktoś zna może jakąś piękną mowę, żeby popłyneły jej łzy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZARĘCZYNY

jeżeli Twoja dziewczyna nie wie o Twoich zamiarach i chesz ją zaskoczyć, to cokolwiek jej powiesz i tak pewnie się wzruszy:) powiedz jej co do niej czujesz i niczego nie wymyslaj, bo w takiej chwili i tak pewnie wszystko zapomnisz. ja jestem właśnie po i mogę tylko powiedzieć, że to są olbrzymie emocje i wspaniała chwila:) życzę powodzenia:)

Witam!
Mnie tez sie wydaje, ze najlepiej jest powiedziec to co sie dw danej chwili mysli, aby nie wygladalo zbyt sztucznie. Zeby bylo ciekawiej zamierzam to zrobic jutro :) Pierscionek juz jest, pudeleczko na pierscionek w ksztalcie serduszka tez. Zamierzam je powiesic na choince i jak dziewczyna znajdzie i odpakuje (mam nadzieje ze mnie trema nie zlapie) chcialbym powiedziec cos w stylu (chociaz moze to zabrzmiec inaczej - bedzie to troche spontaniczne) : "Bardzo Cie Kocham, bardzo che z Toba byc i mam wielka nadzieje ze bedziemy razem mieszkac i ze wyjdziesz za mnie". Tak bym powiedzial teraz ale co powiem jutro to sam nie wiem :)

pozdroofka!

Fajny pomysł. Życze powodzenia!!! pozdr :)

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...