ZAROBKI W GASTRONOMII

Witam
Mam takie pytanko, mam 2 oferty pracy na wakacje w barze we Władysławowie, tylko nie wiem ile mam zaproponowac pensji. Płatne mam za godzine,umowa zlenie 10h dziennie przez 4 dni i potem 4 dni wolnego Dodatkowo mam dostac 3% od sprzedanych hot dogów i takie tam. Nie wiem ile powiedziec czy 8zł to duzo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZAROBKI W GASTRONOMII

Myślę, że spokojnie 10 zł za godzinę możesz zaproponować.

Teraz to już chyba zostaniesz rekinem finansjery jak masz 8zł/h i 3% OD SPRZEDANYCH HOT-DOGÓW! W przyszłym roku pewnie będziesz startował na giełdzie, co?

gościu jak nie masz nic do powiedzenia to nic nie pisz. po co zasmiecasz forum? jakbys zarabial wiecej to bys nie siedzial na forum trojmiasta tylko lezal nad morzem na jamajce i takie tematy by cie nie ruszały.

moim zdaniem 9 zł mozesz powiedziec smialo.

A skąd przypuszczenie, że ninja nie leży właśnie na plaży na Jamaji i z nudów nie postuje na tym forum????

bo jeśli byłby na jamajce to jest tam zdecydowanie więcej ciekawych rzeczy do robienia niz przegladanie forum na kiepskim portalu trojmiasta.pl

Zależy. Jamaja w gruncie rzeczy jest fajna na dwa tygodnie, a potem to już w zasadzie permanentna rutyna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to chyba tam nie byles, albo nie potrafisz korzystac z takich regionow, bo mi miesiac nie wystarczyl aby sie nacieszyc tym obszarem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hyba racji nie mosz karol
na moje oko to manson raczej kożystać z regionuf potrafi

wszystko zależy od tego co kogo jara (hue hue)
dla mnie Jamaja jest dla japiszonów, a w regionach miejscowych to można w najlepszym wypadku oklep dostać, jak nie kose.
no chyba, że nie jesteś biały.

mie jara ta gitara
http://www.youtube.com/watch?v=KSitDIEvkiU

Inne tematy z forum

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...

Grajdołki (103 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...