ZATOKA W SOPOCIE

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś z Was lub Waszych znajomych miał osttanio wesele w restauracji ZAtoka w Sopocie, narazie szukam miejsca, jaki sa tam ceny??obsługa, jedzenie, mozliwości dogadania się w różnych sprawach, wesele planujemy na góra 50-55 osób.Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZATOKA W SOPOCIE

ja wiem tyle, że nie robią wesel w okresie wakacyjnym; sala bardzo mi się podobała i spokojnie pomieścisz tam 50 osób :) hmm... nie odpowiadał mi tylko nieprzyjemny zapach... no ale ja tam byłam ponad rok temu - może coś się zmieniło :)

sama tez dowidywalam sie nieco na temat Zatoki. Obecnie jestem zagranica i jedynie droga internetowa moge zdobywac info - i musze powiedziec, ze pod tym wzgledme sa OK :) ale nic mi nie wodaomo, ze nie robia wesel w wakacje. Ja mam termin na lipiec i powiedzieli, ze jest on OK. Mam co nieco danych na ich temat jesli bedziesz chciala, chetnie ci przesle na priv

pozdrawiam

Dzięki wielkie dziewczyny :):)

Bylismy ogladac sale w Zatoce i mielismy rezerwacje na 8 lipca. Zrezygnowalismy ale podaje dowod ze nieprawdziwa jest informacja ze w wakacje nie robia. Moj kuzyn ma tam swoj slub w sierpniu.

Soltera

Moge sie dowiedziec dlaczego zrezygnowaliscie? Mieliscie juz zaplacona zaliczke?

My mamy zarezerwowana zatoke na 09.09 i wplacilismy juz zaliczke, zastanawiamy sie czy to dobry wybor, bo na weselu ma byc do 120 osob...

Ja oglądałam i uznałam, że na 120 osób w komforcie to za mało miejsca...

wlasnie sie tez troche o to boimy, no ale wybor padl i mam nadzieje,ze bedzie dobrze...

Boże, późny Gierek...uciekajcie stamtąd

Późny gierek ?? troche inaczej wygląda to a ich stronce

Nie jest źle, ale rzeczywiście gdzieniegdzie Gierkiem trąci...

Mi sie ta sala bardzo podoba, pewnie, ze sa piekne nowe miejsca, ale ta sala ma wlasnie swoj styl, ktory tez pasuje w to miejsce...

ja tam byłam tylko raz i uciekałam w popłochu ;) no może troszke przesadzam, ale nie podobało mi się te żyrandole brrrr

Dla mnie żyrandole i sala mają swój klimat i są OK. Jeśli chodzi o Gierka to wytropiłam go np. w toaletach :)

jezeli chodzo o toalety, to masz racie... Ale reszta o.k