Obsługa w Elka School jest faktycznie na bardzo wysokim poziomie. Atmosfera w szkole podczas trawania kursu na teorie jest bardzo przyjemna. Muszę przyznać obsługa sekretariatu, wykładowcy jak i materiały zapewniane przez szkołe, spełniały moje oczekiwania i były na wysokim poziomie.
Część praktyczną odbyłam z Panią Edytą Kamińska. Bardzo sympatyczna osoba, bardzo dynamiczna, konkretna, znająca sie dobrze na tym co robi. Energiczna, uśmiechnięta, bardzo obrotna. Rzeczowa i rzetelna nauka.
Egzaminy zdałam za pierwszym razem. Chciała bym podziękować Panu JANUSZOWI SOWIE, miałam z nim dodatkowe godziny przed egzaminem i bardzo mi pomógł. Bardzo profesjonalny, cierpliwy, uważny i co bardzo ważne spokojny podczas jazdy. Zapewniał fachowe porady jak i co bardzo istotne zwraca uwagę na miejsca w mieście, te małe i podchwytliwe, parkingi i ciasne uliczki, gdzie często wjeżdża egzamin i śledzi niuanse na jakich łapią się kursanci podczas egzaminu, dokładnie wyjasnia jak powinniśmy sie zachować. Czułam sie bardzo dobrze przez niego przygotowana. Pozatym bardzo miła atmosfera podczas jazd, nie stresowo, profesjonalnie. Polecam serdecznie