ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM DZIEKI PANU JACKOWI S.!
Gdy zaczełam kurs w ośrodku „carusek” nie sadzilam ze jestem stworzona do jazdy samochodem lecz wybrałam instruktora który kompletnie zmienil moje podejście do jazdy i do samego samochodu.Nie ukrywam ze początki byly dla mnie trudne, ale potem dzieki panu Jackowi S. zaczelam się pewniej czuc na drodze. Człowiek ten wklada cale swoje serce w pracę i stara się nauczyc i wyjaśnić założenia i sytuacje na drodze. Pas ruchu nie był dla mnie najmniejszym problemem. Dzieki dokładnym wskazówkom tego instruktora idąc na egzamin byłam pewna ze nie będę miała na placu najmniejszego problemu . Każdy manewr staje się łatwy gdy jest dokladnie i logicznie określony,a tak własnie wyjasnia wzytko pan Jacek Suszyński, uczy jazdy kładąc nacisk na każdy szczegół, poprawia jeśli cos wykonuje się zle.. Zwraca również uwagę na zaradnośc na drodze oraz odpowiednie szybkie reakcje, kulturę jazdy, odpowiednią dynamikę i w tym wszytkim dostosowanie do przepisow. Instruktora TEGO charakteryzuje na pewno duzy spokoj i cierpliwość.Pan Jacek wspaniale i dokładnie przygotuje KAZDEGO DO EGZAMINU,JA SAMA ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM(mimo cieżkich warunków na drodze)DZIEKUJE PANIE JACKU I SZCZERZE POLECAM!