ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!! Yeeeeeeeeeeeeee
BARDZO POLECAM SZKOŁĘ SORRISO osobom, które cenią sobie atmosferę nauczania kameralną i podchodzącą do kandydata na kierowcę w sposób indywidualny (elastyczne godz. jazd, dopasowanie prowadzącego do umiejętności i predyspozycji ucznia) Zajęcia teoretyczne i praktyczne prowadzone przez pana Bogdana nie tylko uczą jak skutecznie zdać egzamin praktyczny ale również są wskazówka jak bezpiecznie, w sposób zrelaksowany poruszać się po naszych polskich drogach. Pan Bogdan jest cierpliwy ale również,i na szczęście wymagający i wysoko ustawia poprzeczkę podczas jazd, które mijają w atmosferze ciekawej rozmowy, co jednocześnie uczy podzielności uwagi tak potrzebnej współczesnemu kierowcy. Dzięki tym zajęciom egzamin w PORD-ie był PO PROSTU PROSTY. Dziękuje...
P.S.Cały kurs dzięki bezproblemowej możliwości ustawienia godzin jazdy i intensywnej nauce teorii - zrobiłam w ciągu miesiąca, najwięcej czasu zajęło mi przepisowe czekanie na egzaminy....
P.S.Cały kurs dzięki bezproblemowej możliwości ustawienia godzin jazdy i intensywnej nauce teorii - zrobiłam w ciągu miesiąca, najwięcej czasu zajęło mi przepisowe czekanie na egzaminy....