ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Mój instruktor kazał mi się pochwalić,więc się skromnie chwalę;))
Dzisiaj ZDAŁAM EGZAMIN i to ZA PIERWSZYM RAZEM!!!
Wszystko dzięki temu,że wybrałam EL-CAR.To co jest tam charakterystyczne to przede wszystkim miła atmosfera,otwarci ludzie oraz profesjonalne podejście do kursantów.
W biurze zawsze miła i fachowa obsługa(podziękowania dla Pani Agnieszki:)).
Bardzo dobrze wspominam teorie z Krystianem Selonke:)zawsze krótko,zwięźle i co najważniejsze jasno i przejrzyście.Nigdy nie mieliśmy problemów,by coś zrozumieć,Krystian wszystko dokładnie tłumaczył i odpowiadał na każde pytanie.Do tego miła i swobodna atmosfera sprawiała,że teoria była ciekawa a nie nudna:)
I oczywiście najwięcej zawdzięczam mojemu instruktorowi.Wiem,że w
El-Carze wszyscy są najlepsi,ale w takim razie TOMEK SANIUK jest najlepsiejszy:)Nauka na luzie i bez stresu.Duuużo tłumaczone i omawiane,co dla mnie było bardzo ważne.Przy tym zawsze na spokojnie i w sympatycznej atmosferze:)Dzięki Tomkowi przestałam się bać jeździć,a co więcej teraz uwielbiam wsiadać za kółko:)
TOMEK BARDZO CI DZIĘKUJĘ!:)I szczerze polecam wszystkim TEGO instruktora!!!
i jeszcze jedno,to prawda,że W EL-CARZE JEŹDZI SIĘ NA LUZIE;)!!!
Dzisiaj ZDAŁAM EGZAMIN i to ZA PIERWSZYM RAZEM!!!
Wszystko dzięki temu,że wybrałam EL-CAR.To co jest tam charakterystyczne to przede wszystkim miła atmosfera,otwarci ludzie oraz profesjonalne podejście do kursantów.
W biurze zawsze miła i fachowa obsługa(podziękowania dla Pani Agnieszki:)).
Bardzo dobrze wspominam teorie z Krystianem Selonke:)zawsze krótko,zwięźle i co najważniejsze jasno i przejrzyście.Nigdy nie mieliśmy problemów,by coś zrozumieć,Krystian wszystko dokładnie tłumaczył i odpowiadał na każde pytanie.Do tego miła i swobodna atmosfera sprawiała,że teoria była ciekawa a nie nudna:)
I oczywiście najwięcej zawdzięczam mojemu instruktorowi.Wiem,że w
El-Carze wszyscy są najlepsi,ale w takim razie TOMEK SANIUK jest najlepsiejszy:)Nauka na luzie i bez stresu.Duuużo tłumaczone i omawiane,co dla mnie było bardzo ważne.Przy tym zawsze na spokojnie i w sympatycznej atmosferze:)Dzięki Tomkowi przestałam się bać jeździć,a co więcej teraz uwielbiam wsiadać za kółko:)
TOMEK BARDZO CI DZIĘKUJĘ!:)I szczerze polecam wszystkim TEGO instruktora!!!
i jeszcze jedno,to prawda,że W EL-CARZE JEŹDZI SIĘ NA LUZIE;)!!!