ŻENADA!!!!!!!

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/osobista-asystentka-ogl4717955.html

W zarobkach niezła kasa podana, czyli co do 25 r życia, zgrabna do......... pracy, a po pracy do świadczenia usług seksualnych?????????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ŻENADA!!!!!!!

Świat "schodzi na psy" niestety. Nie mniej jednak takie ogłoszenia są wynikiem "popyt-podaż". Zauważ ile studentek łasi się otwarcie, bez skrępowania "szukam sponsora lub podejmę pracę jako asystentka". Dlatego, tak jednych jak i drugich ogłoszeń będzie coraz więcej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W piątkowej Gazecie Wyborczej jest doskonały artykuł o prostytucji wśród studentek - to staje się teraz "normą" obyczajową i sposobem na czesne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokładnie Hal. Już od dawna w środowisku studenckim płci pięknej, ...życie bez sponsora jest tak samo obciachowe jak bycie dziewicą w Gimnazjum. Świat "szybko biegnie", a ja pomimo wielkiej tolerancji, nie nadążam! Chyba się starzeję ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czyli sponsor szuka utrzymanki, zapewne najpierw seks,a później jak starczy czasu to pomoc w biurze. I tak pewnie znajdą się chętne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie któraś będzie chętna, nie mniej jednak ja mam 27 lat i nawet mogłabym próbować, bo nie wyglądam na tyle ale co z tego takie ogłoszenia brzydzą mnie... trzeba się szanować, no ale czasy mamy teraz takie... może ja jestem jeszcze z tych "lepszych" czasów.
Nie raz otrzymywałam na portalach propozycje typu "co sądzisz za niezobowiązujące spotkania powiedzmy 1000 zł za noc" i nawet jak pisał to przystojniak nigdy nie odpowiadałam...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No widzisz, Ty się szanujesz :) Ale inna pomyśli "po co pracować uczciwie, skoro mogę się sprzedawać" Niestety, ale tak jest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie czasy...
Ale żenadą do potęgi jest to, ze wiele lasek odpowiada na takie ogłoszenia .........

dokładnie, chociaż w tych czasach ciężko z kasą to mimo wszystko nie potrafiłabym "tego" robić za pieniądze... smutne, że teraz ludzie nie mają zasad
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze, że nie napisał w wymaganiach otwarcie o obciąganiu i seksie...Panie moderatorze, Pan chyba śpi !!!! Takie ogłoszenia powinny być od razu (w przeciągu 24 H) moderowane !!!! A dla zamieszczającego to ogłoszenie: miłej zabawy napaleńcu !!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

praca w call center (26 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...