ŻENADA!!!

W ostatnim czasie w klubie Pokład zaszły liczne zmiany, niestety na niekorzyść klienta. Myślę, że kierownictwo, zauważyło, iż Pokład wiedzie prym, jeżeli chodzi o imprezy w Gdyni, dlatego co raz mniejszą wagę przywiązują do zadowolenia klienta. Jeżeli chodzi o rezerwację stwarzane są liczne problemy. Po pierwsze, kontakt z menadżerką jest utrudniony, po drugie wymogi są skrajne. Jeżeli koszt rezerwacji jest mniejszy niż 50 zł na osobę to nie ma możliwości wyboru miejsca. Przy rezerwacji powyżej 15 osób jesteśmy zmuszani to wykupienia desek smakołyków, które zaznaczam nie są pierwszej świeżości- i przy tym uzyskujemy informację iż możemy zostać przeniesieni np na górę, jeżeli przyjdą inne osoby które zapłacą więcej za rezerwację, A za stoliki na górze, gdzie jest duszno i niesamowicie gorąco, bardzo dziękujemy, Kolejną sprawą, która mnie ostatnimi czasy zszokowała jest fakt, że pomimo wolnych stolików i masy stojących ludzi, trzeba za nie płacić - jest to ewidentne wyłudzanie pieniędzy od klientów. Mam nadzieję że w najbliższym czasie utworzy się konkurencyjna firma, która ukróci to skandaliczne traktowanie klienta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: ŻENADA!!!

Nie zgadzam się z opinią Pani Ani. Uczęszczam do klubu Pokład od bardzo dawna. Od wielu lat wyprawiam w tym klubie urodziny i moim zdaniem co roku obsługa tego typu imprez jest na wyższym poziomie. Na moje 30 urodziny otrzymałam nawet od managera szampana gratis o północy, co było dla mnie wielką niespodzianką!
Jeżeli chodzi o jedzenie to zawsze było smaczne i nigdy ani ja ani moi znajomi nie narzekaliśmy na przystawki.

Pomimo, że to namiot to panuje tam fajna biesiadna atmosfera i muzyka przy której lubię się bawić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: ŻENADA!!!

Ja dodam tylko tyle: Dzisiejszy tel do zielonej tawerny i pokład to żenada jakich mało. Jako były manager tego miejsca oceniam to miejsce i poziom jako żenujący, aroganctwo i chamski. Nikomu już nie polecę tego klubu wiocha na maxa. A to zasługa dwóch osób: Weronika Koszałka i Daniela. Mam nadzieje że za rok jak obroty spadną o 50% zmieni sie podejście. A do tego czasu zapraszam do innego kluby.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0