ŻENADA
Poszłam do Foto Zajączka zrobić sobie zdjęcia do dowodu. Pani przy kasie/recepcji czy cokolwiek to jest była bardzo nieprzyjemna. Czekałam 5 minut przy ladzie aż pani mnie zauważy i się zainteresuje. Potem z łaską i od niechcenia 'zajęła się mną'. Następnie po chwili czekania, kazano mi usiąść na fotelu i zajęła się mną pani fotograf. Zaczęła mi układać/przekładać włosy po czym poszła robić zdjęcia. Nie poradziła mi żeby się uśmiechnąć, zmienić wyraz twarzy czy cokolwiek, a przecież widziała jak to wygląda na aparacie. No i tym sposobem wyglądam na złą i niezadowoloną na zdjęciach. A pani w recepcji gdy przyszłam po zdjęcia ani słowem się do mnie nie odezwała. Ani do widzenia, ani dziękuję/proszę no nic kompletnie. Obsługa koszmarna.
Chciałabym jeszcze wspomnieć o żenujących warunkach jakie tam panują. Nie ma żadnego pokoju, ani studia czy czegokolwiek do zdjęć tylko malutki kącik oddzielony czarną zasłloną od reszty pomieszczenia. Nie polecam!
Chciałabym jeszcze wspomnieć o żenujących warunkach jakie tam panują. Nie ma żadnego pokoju, ani studia czy czegokolwiek do zdjęć tylko malutki kącik oddzielony czarną zasłloną od reszty pomieszczenia. Nie polecam!