Foto Zajączek

Studio fotograficzne

Gdańsk, Jana Heweliusza 5

Gumisia - opinia (1) Według ich oficjalnej strony internetowej otwarte w soboty 10-16, tymczasem... Gumisia Omijać szerokim łukiem! (1) 2 razy z rzędu byłem świadkiem wulgarnego języka używanego przez "szefostwo"... Wojciech Polecam. (1) Właściciele bardzo pozytywni i życzliwi ludzie z cala pewnością znający sie... lokko
Polecam (1) Bardzo profesjonalnie i bardzo sympatycznie. Właściciele otwarci na potrzeby... Jacek Olczyk Odradzam (1) Obsluga nieprzyjemna, nie interesuje sie klientem, niekompetentna, nie... bartek Zero profesjonalizmu (1) Pani fotograf nie ma pojęcia że nie robi się juz zdjęć z odkrytym uchem do... Odradzam polecamy (1) Wykonaliśmy w Zakładzie Foto - Zajączek zdjęcia do paszportów dla siebie i... Agata polecam (1) Zdjęcia wykonane szybko i nie było żadnych problemów (paszportowe, do dowodu... Dorota super (1) Byłam w tym studiu bo poleciła mi znajoma u całkowicie nie mogę zgodzić się z... anna ŻENADA (2) Poszłam do Foto Zajączka zrobić sobie zdjęcia do dowodu. Pani przy... ssss żenujący poziom usług (1) Byłem tam kilka dni temu celem zrobienia zdjęć do paszportu oraz odbitek... malarz Brak profesjonalizmu, panuje tam totalny bałagan. Koszmar. (1) Po prostu tragedia. Byłam umówiona z Pania fotograf na zdjęcia, ale Pani o... gdańszczanka Monika - opinia (1) Nie mogę w to uwierzyć, że chcący się cenić zakład fotograficzny nie zwrócił... Monika gorąco polecam (1) Zdjęcia i podejście Pani fotograf naprawdę super, uchwyci każdą chwilę z... Anna Super fotograf (1) Bardzo Panu dziękuję za wykonanie znakomitych zdjęć na moim ślubie.Wszystkim... Lech Sokołowski