Re: ZESPÓŁ APUS z Wejherowa
Mam na imie Marta, mialam wesele w lipcu i gral u mnie ten zespól, chlopacy są genialni, rozruszali wszystkich gości tek że nad ranem już chodzić nie mogli hehehe!!!
Tych dwóch przystojniaków wszyscy bardzo polubili, pan Krzysiek jest SUPER! bardzo dokladnie nam wszysto wytlumaczyl, dodatkowo zawsze mogliśmy do niego zadzwonić jak mieliśmy jakiś problem a on potrafil go rozwiązać, co nas niesamowicie uspokajalo i dzięki niemy nie bylo żadnego stresu tylko same dobre rady, co najważniejsze facet naprawde ma talen, bardzo pięknie śpiewa i niesamowicie zabawia gości, wszystkich zastanawialo dlaczego on jeszcze nie zrobil kariery i nie nagral plyty, bo bije na glowy tych wszystkich pseudo wokalistów.
Pan Lukasz to też jest genialny zawsze uśmiechnięty i pięknie gra na organach oraz śpiewa, a wszególności SUPER gra na trąbce.
To wszystko razem daje niesamowity efekt!!!
Dodatkowym ich atutem to niezniszczalne poczucie humoru wszystkich rozbawilo.
Gdy podpisywaliśmy umowe, cudem znależliśmy termin i dostosowaliśmy się z terminem do tego zespolu bo wiem że kalendarz mają strasznie zapelniony.
Jestem bardzo szczęśliwa że grali u mnie naweselu, i będą grali też u mojej siostry więc nie bawem znowu się będę super bawila, POLECAM!!!
6
0