ZESPÓŁ APUS z Wejherowa

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
....Poprosze opinie na temat tego zespolu.....slyszeliscie jak graja?????? prawdopodobnie ładnie... mam mętlik w glowie,jaki zespol wybrac:):):) ...POMOCY;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZESPÓŁ APUS z Wejherowa

Byli na weselu mojej kuzynki i będą u nas w przyszłym roku:) Najlepiej się z nimi umów i poproś o pokazanie jakiegoś filmu z wesela.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Grają, spiewają i zabawiaja gości rewelacyjnie :) mielismy ich 13-ego października, naprawde polecam :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

aha i oni sa z Gościcina :) chyba że pytasz o kogo innego, ale jeden z nich ma na imie Krzysztof a drugi Łukasz.

Enimre ,TX ...żałuje juz dzwoniłam...maja ten termin zajety:( SZKODA:(..szukam dalej

A możesz podać nam do nich numer??? Dziękujemy.

a jaka oni graja muzyke??biesiadna ??czy jaka??
moja siostra miala miec ich na weselu ale do niego nie doszlo ten krzysztof to super gosc:):):)slyszalam dobre opinie ze się przebiueraja w trakcie wesela i w ogole fajnie zabawiaja gosci:)

dokładnie, to te same fajne chłopaki :) Grają każda muzykę i maja doświadczenie w tym co robia a to najważniejsze :) p. Krzysztof rozrusza każdego bez wyjątku, jak to moja teściowa okresliła " byli bezbłędni" :) Fotki juz wkrótce więc sami zobaczycie jak wszyscy reelacyjnie się z nimi bawili :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej
a maja moze jakos swoja strone na ktorej mozna posluchac ich nagran demo??wiele slyszalam dobrego o nich ale nie mieszkamy w Pl i ciezko nam bez nagran demo cokolwiek zdecydowac.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anulka, zadzwon do nich i popros by przygotowali Ci demo na plycie i wtedy moze ktos z rodziniki moze odebrac?:)a gdzie mieszkasz?

pewnie,ze moge:)

tel. 0 604 46 55 21
84-241 Gościcino, Drzewiarza 18e
pow.wejherowski, woj. pomorskie

szkoda,ze dla nas nie maja juz terminu:(
powodzonka:)

EFEKT Z GDYNI 501-192-014,STRONA-http://efekt1.pl.tl ZAPRASZAMY

ktos jeszce cos wie na temat tego zepsolu??
mialam spotkanie wstepne z tym zespolem i nie wiem dokaldnie czy to dobry pomysł

Mam na imie Marta, mialam wesele w lipcu i gral u mnie ten zespól, chlopacy są genialni, rozruszali wszystkich gości tek że nad ranem już chodzić nie mogli hehehe!!!
Tych dwóch przystojniaków wszyscy bardzo polubili, pan Krzysiek jest SUPER! bardzo dokladnie nam wszysto wytlumaczyl, dodatkowo zawsze mogliśmy do niego zadzwonić jak mieliśmy jakiś problem a on potrafil go rozwiązać, co nas niesamowicie uspokajalo i dzięki niemy nie bylo żadnego stresu tylko same dobre rady, co najważniejsze facet naprawde ma talen, bardzo pięknie śpiewa i niesamowicie zabawia gości, wszystkich zastanawialo dlaczego on jeszcze nie zrobil kariery i nie nagral plyty, bo bije na glowy tych wszystkich pseudo wokalistów.
Pan Lukasz to też jest genialny zawsze uśmiechnięty i pięknie gra na organach oraz śpiewa, a wszególności SUPER gra na trąbce.
To wszystko razem daje niesamowity efekt!!!
Dodatkowym ich atutem to niezniszczalne poczucie humoru wszystkich rozbawilo.
Gdy podpisywaliśmy umowe, cudem znależliśmy termin i dostosowaliśmy się z terminem do tego zespolu bo wiem że kalendarz mają strasznie zapelniony.
Jestem bardzo szczęśliwa że grali u mnie naweselu, i będą grali też u mojej siostry więc nie bawem znowu się będę super bawila, POLECAM!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłam na spotkaniu z panem Krzysztofem i widzialam ich plytki sa świetne wiec zdecydowalismy sie na nich:)tylko musze jeszcze podpisac umowe i bedzie orkiestra z glowy a jestem spokojna co do zabawy bo widac ze facet zna się na tym:)

Widze, że wpisy dotyczące tego zespołu są dość stare więc chcę powiedzieć, że zespół APUS nadal świetnie gra. Miałam ślub pół roku temu i wszyscy goście bawili się do rana. Chłopaki mają bardzo ładne głosy, bardzo fajnie prowadzą zabawy i przede wszytskim bardzo dużo grają. Goście byli zachwyceni!!! POLECAM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Potwierdzam, byłam niedawno na weselu koleżanki gdzie grał Apus.Na wesela chodzę często średnio 3 razy w roku i stwierdzam ze to było najlepsze na jakim byłam- właśnie dzięki świetnej muzyce!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

ja byłam na weselu gdzie grał ten zespół, było to w grudniu i również podzielam opinię, że są super :) nogi same rwały się do tańca, szeroki repertuar, dawno się tak nie wytańczyłam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

byli i mnie w sierpniu na weselu czad

Byłam teraz na weselu i potwierdzam, fajne chłopaki a co najważniejsze nie piją alkocholu i są bardzo weseli, dużo grają bardzo krótkie przerwy, super się wybawiłam :)

Widzę, ze same dobre opinie:) a maja jakieś minusy? Na co warto zwrócić uwagę? Prosze o pomoc...

Re: ZESPÓŁ APUS z Wejherowa 2014r.

Może jakieś nowe opinie odnośnie tego zespołu na rok 2014/2015? :) Bardzo proszę....

Krzysiu z Łukaszem grali u mnie na weselu w czerwcu. Polecam ich bardzo gorąco! Goście byli nimi zachwyceni, wszyscy się świetnie bawili. Potrafią wyrwać każdego na parkiet i oczywiście potrafią zabawić każdego. Jak to z mężem stwierdziliśmy skoro mój wujek który na ogól słucha metaliki bawił się przy ich muzyce do białego rano to muszą być Świetni ;)!
Mąż od samego początku uparł się na nich i nie żałujemy są naprawdę świetni!! Polecam ich, mega sympatyczni i z poczuciem humoru! :)

Ja również polecam ten zespół. Bawiłam się przy nich w maju i muszę przyznać że są rewelacyjni. potrafią zabawić ludzi i w ogóle są bardzo przesympatyczni :)) gorąco polecam :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...