ZESPÓL B.M.W. z Żarnowca

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy ktoś może się wypowiedzieć na temat w.w. zespołu ???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: ZESPÓL B.M.W. z Żarnowca

ja kilkakrotnie korzystałam z usług tego zespołu i byłam baaaardzo zadowolona. Nie korzystałam na wesele, ale na tzw. poltra i potem jeszcze kilka imprez rodzinnych. Fajna ekipa, młodzi i kulturalni faceci. Potrafią "wyczuć" gościa, nie ma kiczu. Mi się podobało i mogę z czystym sercem ich polecić :) nie zalogowałam się, ale podałam mój wcześniejszy nick. Można z nimi się dogadać jeśli chodzi o cenę i godziny grania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

a ma ktoś może linka do ich strony? lub jakieś inne z ich muzyka?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Niestety nie mają strony internetowej . Nie polecam również pobierania od nich próbek mp3 w ich wykonaniu bo nie odzwierciedla to ich talentu - po prostu trzeba sie spotkać z nimi i zapytać kiedy śpiewają gdzieś na żywo, lub zadzwonić 503 635 159 .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Próbki nie odzwierciedlają talentu! Dobre sobie! Chcesz powiedzieć że urządzenia rejestrujące przekłamują? Jest na dokładnie odwrót - obnażają wszelkie niedociągnięcia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

tak uważam ponieważ słyszałam ich mp3 i są ok ale na żywo są jeszcze lepsi dlatego też zdecydowaliśmy się ich wziąć na swój ślub :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

ok
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

tez sie zgadzam są świetni dopieero wróciłam z wesela na ktorym grali a we wrzesniu sama mialam ich na weselu 2 lata temu tez bylam na weselu z ich udzialem są tak świetni że szok ! nie bylam na lepszych imprezach od tych z ich udziałem naprawdę . potrafia wyczuć gościa w kazdym wieku mają moc konkursów i świetnie grają . a jaki wokal . są swietni
!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

To prawda są świetni. Miałam ich na swoim weselu i bardzo polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam z całego serca. Panowie są fantastyczni!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1