ZESPOL CZY DJ?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cholercia zasypuje was pytaniami ale dopiero zaczynam szukac wszystkiego i rezerwowac wiec wybaczcie mi ale musze:(lepszy dj czy zespol?towarzystwo polo na pol.polecajcie kogos
dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZESPOL CZY DJ?

Moim skromnym zdaniem DJ to nie osoba na wesele! Zdecydowanie jestem za zespolem (dzisiejsze zespoly, dobrze grajace potrafia rozbawic kazde towarzystwo). Ale oczywiscie jest to moje zdanie i nikomu go nie narzucam!
Polecam zespol "Second Heaven" (sa z okloc Starogardu Gdanskiego) sa naprawde dobrzy w tym co robia. Zespol 2 osobowy. Cena ok 2200 razem z poprawinami. Pozdrawiam.

Ja tez miałam wielki dylemat czy dj czy orkiestra. Wybrałam to drugie ponieważ już nie będę miała okazji by mieć orkiestrą . Wesele ma się raz sw życiu. Dj-a możesz mieć zawsze na dyskotece. Z orkiestrą jest bardziej uroczyście.

zespół :) u mnie wyszło 1000 za wesele i 500 za poprawiny a zespol jest super..

a mozesz zdradzic ktory to zespool???

mozesz wyslac na maila namiary?dzieki

poprosze na maila jesli to nie problem
kasiac@gmx.net

pozdroowka

sylvia ja tez poprosze namiary na zespol :> aguska44@gmail.com

Czesc,dopiero teraz mogłam odpisac:) zespół nazywa sie Duet Champions z Tczewa,nie mam przy sobie numeru telefonu.Grał u kuzyna mojego narzeczonego i nikt z parkietu nie chciał zejsc,dwuch młodych chlopaków.Rezerwowalismy ich rok temu!!!!!wyobrażasz sobie? I juz mieli pozajmoane terminy do sierpnia tego roku,szok.Jesli ktos jest zainteresowny to jutro moge wyslac numer telefonu

Poproszę namiar na zespół, dziękuję.

tylko zespół

jestem za zespołem

a znacie zespol o nazwie BRAVOTON?mam tylko 2 opinie.jedna ok,druga ze beznadziejni

Hej, mam prośbę, czy możesz mi wysłać na priv czego dotyczyła ta szokująca dla mnie opinia że są beznadziejni? Coś mi tu nie pasuje , bo my tez mamy wynajęte ich na 2.09. ale też już byliśmy na weselu gdzie grali i tylko się upewniliśmy co do słuszności naszego wyboru. Mam wrażenie że ktoś z konkurencji im chce szkodzić , ale jednak wolałabym wiedzieć. Choć jakaś jedna opinia negatywna to nie to co stwierdzenie że jakiś zespół jest beznadziejny.

zdecydowanie zespół

zdecydowanie zespół jesli chcesz to podam ci namiary na bardzo dobry zespół pozdrawiam ania

jasne,bardzo chetnie.tylko napisz cos o nich w mailu.jaka muzyke graja,ceny i na czem graja
dzieki

witam
jeśli jest to jeszcze aktualne to podaje e-mail psm.ist.goldap@interia.pl resztę dowiesz się jak do nich napiszesz sa naprawdę bardzo dobrzy i śpiewa z nimi dziewczyna pozdrawiam
ania

A moim zdaniem zdecydowanie DJ, pod warunkiem, że nie taki z dyskoteki, który dla odmiany zagra na weselu.

zdecydowanie DJ
mówi się, że orkiestra to tradycja na weselu, ale tak było kiedyś kiedy nie było djów, trzeba iść z postępem. Jeżeli ktoś się zna na tym co robi to rozkrecenie imprezy nie jest chyba jakąś przeszkodą. Namiary do tego który mnie urzekł mogę podać na maila
maagduusia@wp.pl
pozdrawiam

to ja poprosze o namiary i jakies szczegoly,czym tak bylas zachwycona,jaka cena i i jak to sie odbywa?tak jak na dycotece?ja kompletnie nie moge sobie wyobrazic dj na weselu:)

Ja tez nie wyobrażam sobie dj na weselu. Ale człowieka który robi krótkie przerwy jest wodzirejem, gra muzykę biesiadną , lata 60-90 i nowe ale nie techno i hip hop, potrafi poprowadzić dobrze oczepiny ( które czasami są bardziej urozmaicone niż u zespołu), konkursy (nie takie zboczone jak robia czasami zespoły , docinają gości że aż głupio )- to sobie wyobrażam .

najpierw dobrze bawiłam się na imprezie firmowej w Róży Wiatrów, później grał u mojej przyjaciółki na weselu i obie te imprezy pomimo, że różniły się charakterem naprawdę były fajnie poprowadzone, trafny dobór muzyki do gości. Ceny nie znam bo to nie ja płaciłam. Na imię ma Krzysiek więc może ktoś jeszcze Tobie o nim powie. Namiary wysłałam na maila.

Pozdrawiam

tylko ! zespół
ja płacę 1300 za 2 osoby razem z poprawinami

ooo,to tanio!a moge wiedziec jaki to zespol?

"GAMA" z okolicy Kartuz, niestety nie mam przy sobie nr telefonu , jak cos to dopisze później.... (przez e-mail)

dzieki:)i napisz cos o nich,jaka muzyke graja itd

hmmm, muzykę grają dosłownie KAŻDĄ :)
wiem , że to niewiele Ci mówi, ale trudno mi opisać jak i jaką muzykę grają (wesele mam w październiku)
zdecydowałam się na ten zespół ponieważ są w 100% sprawdzeni, w okolicy gdzie będę miała wesele każda para się o ten zespół dosłownie "bije" i wiem (z opinii innych u których grali na weselach) , że na 1000% ludzie się super bawią...
wiem , że każdy ma inny gust, to co mi się podoba drugiej osobie nie przeszło by przez ucho..... ale ja nie wybrałabym innego zespołu, dla mnie są po prostu rewelacyjni :)

My mamy zespół - Pstrong Orkiestra - 4 osoby (może 5 zależy), 1700zł bez poprawin, ale byłam na weselu gdzie prowadził Dj i byłam bardzo zadowolona :))

My też mamy Pstronga ;-). Ale 5 osob. A kiedy wesele macie ? Byłaś kiedyś na weselu na ktorym oni grali ?

Podałam cenę 1.300 - tak ustaliliśmy z zespołem - mozna powidzieć "po znajomości".... nie wiem za ile zagrają u kogoś innego

wpisz w szukaj "GAMA' ( ale nie wiem czy to ten sam zespół - bo to chyba popularna nazw zespołów...)

eeeeeeee tamta Gama jest chyba z Gdyni, więc to nie ta...
W moim zespole szefem jest pan Grzegorz

dziewczyny poprosze na maila namiary na zespoły od wszystkich:)baaardzo dziekuje:)pozdrawiam

Hej, poszukaj na fajnych stronkach
www.netwesele.pl
www.zespoly.pl
www.muzycy.pl
:)
są tam też inne oferty DJ też jak chcesz :)
powodzonka

dzieki:)

a jakies już sprawdzone na maila namiary:)?

No wiesz to jest kwestia gustu, jednym podoba się ten zespół komuś innemu zupełnie inny, mi osobiście podoba się niedostępny dla mnie Alabama :( byłam na imprezie i wiem jak grają, zwłaszcza wokale są niepowtarzalne, facet z zespołu niektóre kawałki śpiewa jak oryginały a Presleya to prawie identycznie.

ja wole zespół ale jestem przegłosowana i wybieramy DJ