Witam, postanowiłam przyłączyć się do wątku chociaż może już jest nieaktualny :)u nas kilka miesięcy temu również był zespół GRAMP i jest kilka rzeczy z którymi chciałabym się podzielić.
1. Informacja na centrumzespolow jest już dawno nieaktualna i p. Natalia już dawno nie śpiewa w zespole. Zastępuje ją inna osoba, która ładnie śpiewa, ale osoba zajmująca się promocją powinna chyba uaktualnić tę informację. Nas nikt o tym nie poinformował. Dowiedziałam się o tym dzwoniąc do p. Natalii, aby umowić się na spotkanie i ustalić szczegóły.
2. W kwestii spotkania - tutaj bardzo się zawiodłam ponieważ spotkałam się z p. Grzegorzem, aby ustalić szczegóły szczególnie związane z podziękowaniami dla rodziców. Rozpisałam na kartce kogo mają poprosić i jak ma mniej więcej to wglądać, natomiast zespół był nieprzygotowany.. Musiałam w między czasie o który trudno w trakcie podziękowań podpowiadać kogo mają poprosić. Byłam na kilkunastu weselach i wiem, że można przeprowadzić podziękowania w ładny sposób, natomiast tutaj to zawiodło.
3. Konkursy - my młodzi mieliśmy oceniać występy poszczególnych par, zaczęli konkurs widząc, że nie ma nas (żegnaliśmy w tym momencie niektórych gości). Jedna z sytuacji, która mnie wtedy wkurzyła.
W kwestii śpiewu, głosów to jak najbardziej jestem na tak i mogę śmiało polecić, goście byli pod wrażeniem, bawili się super i chwalili zespół, natomiast ja wiedząc co ustalałam i o co prosiłam to się rozczarowałam. Nie piszę tego, aby robić na złość czy też wystawiać złą opinię, mam nadzieję, że z czasem unikną takich sytuacji. Wierzę, że jeszcze czeka ich kilka dobrych lat na rynku muzycznym.
Z początku nie chciałam tego komentować, ale po kilku miesiącach naszła mnie refleksja, aby jednak się z tym podzielić.
2
4