ZMARNOWANA KASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po nagłówku można sie domyśleć mojej opini ! Przyjechał do mnie kuzyn i postanowiliśmy pojechać na lodowisko. Byliśmy tam na placu zebrań ludowych w tym balonie koło bramy oliwskiej i było świetnie ! super lodowisko, atmosfera boska ! po 2 dniach pojechaliśmy na hale olivie. MASAKRA! nie dość że czekaliśmy w cholernie długiej kolejce, to jeszcze potem straciliśmy DWDZIEŚCIA MINUT jazdy na stanie w kolejce po wyporzyczenie łyżew które były kompletnie zużyte i zepsute, i na założenie tego badziewia na noge!! potem próbowaliśmy wejść na lodowisko które było ZATŁOCZONE i wyjeżdzone przez tych p****siów którzy jeżdza jak pijani, nogi mnie bolały jak 150 !!!! zmarnowane pieniądze, byłam tak zła że bardziej być nie mogłam, NIGDY WIĘCEJ TAM NIE POJADE I BĘDE ODMAWIAĆ TO WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! opinie daję jako 14 letnia dziewczyna, która ma pojęcie o nowoczesnych lodowiskach na których znajduje się dużo młodzieży. Jestem tym zbulwersowana, i jutro jadę Z WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ na lodowisko Plac Zebrań Ludowych (czy jakoś tak). Żegnam i ODRADZM !! p.s : nie dość że drożej to gorzej !!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: ZMARNOWANA KASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli zmarnowałaś czas na zakładanie łyżew to znaczy, że nie umiesz i zakładać!
Poza tym, jeśli jest tam dużo ludzi to znaczy, że jest dobrym lodowiskiem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wypowiedz typowa dle egzaltowanej pannicy,14 letnia bywalczyni i znawczyni lodowisk.....smiech ogarnia.Nie ma przymusu jezdzenia w Olivii jak się nie podobalo to na Plac bez zbędnych komentarzy bo co dla kogos nędzne dla innych fajne i ..odwrotnie .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jednemu podoba się babcia drugiemu wnuczka-nie ma przymusu przychodzenia na lodowisko w Olivii skoro Tobie znawczyni ??nie odpowiada.Trochę mniej egzaltacji to tak na marginesie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2