ZMARNOWANA KASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po nagłówku można sie domyśleć mojej opini ! Przyjechał do mnie kuzyn i postanowiliśmy pojechać na lodowisko. Byliśmy tam na placu zebrań ludowych w tym balonie koło bramy oliwskiej i było świetnie ! super lodowisko, atmosfera boska ! po 2 dniach pojechaliśmy na hale olivie. MASAKRA! nie dość że czekaliśmy w cholernie długiej kolejce, to jeszcze potem straciliśmy DWDZIEŚCIA MINUT jazdy na stanie w kolejce po wyporzyczenie łyżew które były kompletnie zużyte i zepsute, i na założenie tego badziewia na noge!! potem próbowaliśmy wejść na lodowisko które było ZATŁOCZONE i wyjeżdzone przez tych p****siów którzy jeżdza jak pijani, nogi mnie bolały jak 150 !!!! zmarnowane pieniądze, byłam tak zła że bardziej być nie mogłam, NIGDY WIĘCEJ TAM NIE POJADE I BĘDE ODMAWIAĆ TO WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! opinie daję jako 14 letnia dziewczyna, która ma pojęcie o nowoczesnych lodowiskach na których znajduje się dużo młodzieży. Jestem tym zbulwersowana, i jutro jadę Z WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ na lodowisko Plac Zebrań Ludowych (czy jakoś tak). Żegnam i ODRADZM !! p.s : nie dość że drożej to gorzej !!