ZOP w szpitalu w Wejherowie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was miała znieczulenie do porodu w Wejherowie. Możecie napisać jaka była jego skuteczność no i przy okazji jaka cena? Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZOP w szpitalu w Wejherowie

W zeszłym roku w SR mówili, że 600 zł, ale trzeba się indywidualnie umawiać z anestezjologiem - musi do Ciebie przyjechać, nie może być to anestezjolog z dyżuru.

ja miałam jakieś znieczulenie, za które nic nie płaciłam. Bóle mnie wykańczały i była obawa, że nie będę miała siły przeć, dzięki znieczuleniu spałam między skurczami (ok. 2 minut) i w efekcie wszystko super sie zakończyło. A znieczulenie zaproponowała mi sama położna. Co prawda tak naprawdę znieczulenie nie wiele pomogło, ale psychika zdziała cuda...zaczęłam wierzyć, że przestało boleć:)))

Mails miałaś zopa ? czyli takie znieczulenie w kręgosłup? bo martwi mnie to że piszesz że nic nie pomogło

na SR (aktualnie chodzę)mówi położna że jest to koszt 800 zł, ale nie jest pewna, trzeba się umówić indywidualnie z anestezjologiem, mówiła też że podczas porodu podają bezpłatnie dolargan (czy coś takiego) lub relanium

dzieczyny ale wiecie ze to znieczulenie nie zawsze działa

pmagdalena napisał(a):

> dzieczyny ale wiecie ze to znieczulenie nie zawsze działa
>
to po pierwsze ze nie zawsze dziala ,ja lezalam z dziewczyna ktora miala miec to znieczulenie na zaspie ale za pozno przyjechala do szpitala i na znieczulenie bylo juz za pozno

ja miałam podany dolargan - wg mnie malo skuteczny ale nie mogą tego za duzo podac bo to takie narkotyczne chyba ......... nie wiem co byłoby gdyby nic nie podali ale jakiejs znaczacej ulgi nie odczułam bo nie pamietam a chyba bym pamietała :-))) heheh

mi jakies znieczulenie tez podali ale nie pamietam jakie chyba z wrazenia;)niewiem czy to ono pomoglo czy poprostu skurcze na poczatku mialam malo bolesne,jak zaczelo naprawde bolec zapytalam polozna czy moge prosic o jeszcze jedno znieczulenie ale ona nie dala powiedziala ze teraz to dziecko dostane,no i zaczely sie parte;)

a które skurcze były bardziej bolesne- te przy rozwieraniu szyjki czy parte?

ja miałam znieczulenie podane w kroplówce, coś w rodzaju narkotyku

Inne tematy z forum

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu