ZUS Inspektorat Gdańsk-Wrzeszcz

ZUS

Gdańsk, Juliana Tuwima 9

opinia o oddziale ZUS we Wrzeszczu (1) Bardzo kompetentne i uczynne pracownice. Udzielają wyczerpujących informacji.... Anna Ożóg - Lewińska obsługa ZUS na miarę XXI wieku (1) Pracownicy kompetentni, życzliwi, pomocni. Zdarzyło się nawet, że zostaliśmy... Ewa OK (1) Jestem zaskoczona obsługą, bardzo pozytywnie. Kolejek nie było wielkich,... gość
Ok (1) Bardzo dobra obsługa. Czas oczekiwania jest do przyjęcia wiadomo teraz jest... Jacek Gierszewski ZUS - ikona polskiego 'urzędactwa' (2) no PRAWIE jest ok - są numerki. I na tym się kończy świetność - system nie... Istota Doskonała praca pani Inspektor Joanny Gorczycy (1) W dniu 5.07 2013 ,w oddziale była awaria systemu, jedna z pań podała mi... Elżbieta opinia (1) Gdyby tak ZUS zechcial jeszcze na 5piatke dostrzegac ludzi chorych i wydawac... Mirek Pozytywne zaskoczenie (1) Szybko,sprawnie i miłej atmosferze dzięki urzędniczce z okienka nr 8... Regina Krzemińska Niezgodność (2) W miesiacu marcu po waloryzacji moja emerytura 09269153-1/05/E wynosiła... K.Hryniewicka Skandal... (2) Brak mozliwosci kontaktu telefonicznego oczekiwalem lacznie 40 min...... Malejko Michał dlaczego na stonie I. nie zamieszczono godzin otwarcia? (2) Ja dodzwoniłam się niemal natychmiast (miałam szczęście?). Rzecz w tym, że w... abru Dodzwonienie się / rozpatrywanie sprawy od maja ! (1) TO SKANDAL DZWONIŁAM PRZEZ 15 MINUT NA 4 NUMERY,KTÓRE MAM I POD ŻADNYM NIKT... Paulina z Gdańska BRAK MOŻLIWOŚCI KONTAKTU TELEFONICZNEGO (1) NIE MOGĘ SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z ODDZIAŁEM - JEST TYLKO JEDEN NUMER TELEFONU!!!! I... EWA WĄSIKOWSKA zadowolenie (1) Byłam dziś w w/w zusie.Jestem zadowolona,zostałam obsłuzona miło i sprawnie. Joanna