Domi - ocena (1) Polecam. Szybki termin. Dobry kontakt. O niewielkim opóźnieniu zostałam... Domi Jan - ocena (1) Firma nie stawiła się na umówioną regulację okien. Brak jakiejkolwiek... Jan Przemek - opinia (1) Gorąco polecam usługi Pana Jarosława, który bardzo profesjonalnie podchodzi... Przemek
Marek - opinia (1) Gorąco polecam,szybki termin usługi,punktualność, profesionalna i szybka... Marek Andrzej - opinia (1) Usluga przeprowadzona profesjonalnie, telefon odebrany od razu, ustalenie... Andrzej Aleksandra - opinia (1) Polecam z całego serca. Pan przybył bardzo szybko i naprawił drzwi... Aleksandra Beata - opinia (1) Pełen profesjonalizm i wysoka kultura osobista. Naprawa okna odbyła się w... Beata Anna - opinia (1) tempo ekspresowe - naprawa w dniu zgłoszenia, sprawnie, solidnie Anna Aga - opinia (1) Po kilku latach konieczne było wyregulowanie okien oraz wymiana uszczelek.... Aga Mateusz - opinia (1) Zadzwoniłem z problemem (drzwi balkonowe nie zamykały się do końca) o 13:30,... Mateusz Z Matuszewskiego - opinia (1) Szybko i profesjonalnie . Wymiana zasuwnicy w ekspresowym tempie , do tego... Z Matuszewskiego Marcin - opinia (1) Bardzo dobry wybor. Telefon do szefa i za godzine pojawil sie pracownik Pan... Marcin polecam (1) Zimno na dworze, okno zepsute. Dzwonimy do Pana Jarosława, za moment był u... Kamil naprawa (1) super fachowa firma, wystarczył jeden telefon, a zaraz pracownik był na... Anna Wymiana szyby drzwi balkonowych (1) Wybita szyba drzwi balkonowych. Kontakt z Zakładem Usługowym b.dobry. Pomiar... Naprawa drzwi balkonowych (1) Dziękujemy za ekspresowe, a zarazem fachowe wykonanie naprawy okna... Złota Karczma Usługa regulacji 3 okien PCV i drzwi balkonowych (1) Udało mi się zamówić serwis na ten sam dzień, przyjazd w umówionym czasie,... Jacek Sprawna usługa, profesjonalna (1) Bardzo szybka naprawa, sprawnie i profesjonalnie. Polecam, rzetelny fachowiec Jacek Błyskawicznie i fachowo (1) Zepsute okno, telefon w sobotę, 2 godz później ekipa na miejscu. Naprawa... Wòjk Polecam (1) Zadzwoniłam w piątek późnym popołudniem i w sobotę rano miałam usługę wymiany... Żaneta