Zacznę od opisania kilku faktów z dzisiejszej imprezy, które w dużym stopniu zawżyły na mojej dobrej ocenie...
1. Obsłga w lokalu kulturalna i stara się wszystkie zamówienia na czas realizować. (nie zawsze jest to do zrobienia w tych "przepisowych" 15 minutach. Obsługa to przecież też ludzie - szacuek dla Pań, które tam pracują).
2. Bawiąc się na parkiecie ze swoją narzeczoną widziałem jak kilku Panów bardzo źle się zachowuje... Ochrona pojawiła się z nikąd i nagle się uspokoiło...:) Osobiście mi też zwrócono uwagę, gdyż zbyt zamaszyście wymachiwałem ręką drinkiem..... Pełna Kultura ze strony tych Panów.
3. Co mi się jeszcze bardzo spodobało, to fakt, iż do klubu nie mają wejścia osoby w nieodpowiednim stroju... Widziałem,jak Pan stojący na wejściu odmawia wejścia do klubu grupce "dresiarzy". Asertywność to chyba podstawa w tej pracy.
Podsumowując moją ocenę mogę tylko pogratulować i zazdrościć właścicielowi takiego klubu... SZCZERZE POLECAM KAŻDEMU, kto chce miło i przyjemnie spędzić kulturalny wieczór. Pełen pozytyw!!!!!