Żabi Dwór w Ostrzycach czy Karczewianka koło Sierakowic

Temat dostępny też na forum: Wesele
Powiedzcie, czy któraś z Was miała w jednym albo w drugim miejscu wesele? Jakieś wrażenia, sugestie, podpowiedzi? na ile miejsc są te sale? Czy miałyście swoje kucharki, czy płaciłyście za miejsce? A moze jakieś miłe bądź nie miłe niespodzianki? ratunkuuu, planuję weselę na za rok... a już prawie wszystkie sale pozajmowane...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Żabi Dwór w Ostrzycach czy Karczewianka koło Sierakowic

hej hop hej hop

my mamy zarezerwowany termin w Żabim Dworze. Sala jest bardzo duża, okolice ładne. Swoimi wrażeniami bedziemy mogli podzielic sie dopiero we wrzesniu

Ja mogę polecić Żabi Dwór z czystym sumieniem. Mieliśmy tam wesele w czerwcu. Wszystko wypadło naprawdę dobrze. Było nas ok 90 osób, ale sala pomieściłaby jeszcze pewnie 20, a może i więcej. Obsługa i Właściciele naprawdę Super - sympatyczni i pomocni. Jedyny minus, to ilość noclegów - chyba 30-40, więc dla reszty gości musieliśmy organizować noclegi w osobnych miejscach.

Karczewianka koło Sierakowic

Karczewianka jest to super sala na wesele licząc nawet 180 os kucharke mialam swoja jest to super sala

Re: Karczewianka koło Sierakowic

Polecam sale KARCZEWIANKE jest bardzo ładna i duża na 200 os. ma bardzo elegancki wystruj.

zdecydowanie w Karczewiance. cena nie jest kolosalna sala duża i ładna w pięknych okolicach. Żadnych przykrych niespodzianek. jest świetną salą

to jaka jest ta cena wynajmu sali w karczewku?

cena to gdzieś około 4.500 i płacisz do tego tylko za stłuczki. okolice są piękne. mieliśmy nawet sesję zdjęciową niedaleko sali. do tego spokój, mały ruch. dobrze wyposażona kuchnia, ładny wystrój... ślicznie... mili właściciele...
zdjęcia są na allegro jeśli się dobrze orientuję.. miałam tam wesele i super!!
u góry mają pokoje do wynajęcia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam na weselu w sali p. Mańskiego i byłam w Karczewiance.U Mańskiego kelnerki bardzo się denerwowały, bo żeby podać coś na stół musiały przejść przez salę pełną gości. Wesela na obu salach miały moje córki. Ja zdecydowanie polecam Karczewiankę. Żadnych przykrych niespodzianek. Za dwa lata trzecia córka wychodzi za mąż i będzie wesele w Karczewiance.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

4.500 za Karczewiankę

może ktoś szuka kelnerów na wesele w powiecie kartuskim
2 osiemnastolatków chętnie sie podejmie

kelnerzy

numer 724856622

sala karczewianka maniek z kartuz

witam. z czystym sumieniem mogę odradzić sale karczewianka ze względu na właściciela kretacz kłamca nie trzyma sie umów które spisal dolicza stłuczki krórych nie było krzesło połamane to w standardzie do sali koszt 150zł. sala jako sala to ok. ale uwazajcie na właściciela dobry asior łże w żywe oczy nie jeden sie przejechał........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: sala karczewianka maniek z kartuz

Ty . Maniek z Kartuz . Jakoś jedyny jesteś odosobniony w tej krytyce. Nie ściemniaj. Jeśli coś jest uszkodzone czy zniszczone to należy się chyba jakaś rekompensata. A jak już cienki asiorze podałeś kwotę , o którą poszło to już wiem, że jesteś cienki jak guma od rajstop i szkodą gadać na ten temat.

Pozdrawiam Mańka.
Kolejnym razem przemyśl swoje spostrzeżżenia bo są śmieszne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: sala karczewianka maniek z kartuz

maniek z pod Lęborka.

Do Mańka z Osowa Lęborskiego

Maniek jesteś z Osowa Lęborskiego, a nie z Kartuz.Przestań mnie oczerniać gdyż Twoje słowa nie mają uzasadnienia,a wiadomo jak są szkody to trzeba zapłacic.
Takiego problemowego klienta jak Ty zapamiętuje się na lata.
Nic dodać nic ująć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...