Re: Żabi Dwór w Ostrzycach
Witam,
ja z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi wesela w Żabim Dworze w Ostrzycach. Mieliśmy tam wesele w lipcu tego roku. Okolica cudna, miejsce spokojne i malowniczo położone. Jedzenie super, polecamy szczególnie nowatorskie sałatki Pana Kucharza np. z grilowaną cukinią. Łosoś z kawiorem -pycha! Mięsa wystarczająco dużo, sporo zabraliśmy jeszcze do domu co świadczy o nadmiarze. Mieliśmy również udziec z indyka i świniaczka - pyszne zwłaszcza z sosami np. żurawinowy (własnego zboiru oraz wyrobu). Torty przepyszne zwłaszcza malinowy, jogurtowy oraz bakaliowy. Doskonałym pomysłem było zdecydowanie się na wiejski stół-polecam! Zrobił furorę! Zwłaszcza smalec zrobiony przez kucharza! Jedzenie jest absolutnie z naturalnych skłądników a co ważne tamtejszego wyrobu. Każdy z naszych gości zachwalał jedzenie, klimat, miejsce oraz obsługę. Obsługa bardzo miła i profesjonalna, z każdym detalem można się dogadać z właścicielami. Wesele było na 100 osób. Każdy z naszych gości zachwalał jedzenie, klimat, miejsce oraz obsługę. Po hucznym weselu odpoczynek na zewnątrz był absolutnym zbawieniem dla naszych gości, cisza spokój, szum fontanny oraz widoki koiły liczne bóle głowy. Proszę mi uwierzyć, że jestem bardzo krytyczna, wiec nie pisze tu aby poprawić statystki- pisze prawdę. Z tego co mi wiadomo w przyszłym roku szykuje się rozbudowa tego ośrodka gdzie utworzą się dodatkowe miejsca do spania. Szkoda ze udało się nam ulokować tylko cześć rodziny w budynku Żabiego Dworu, a reszta w okolicznych pensjonatach. Z tego co nam goście weselni donieśli standard z Żabim Dworze nieporównywalnie lepszy!!! Więc Ci którzy szykują duże wesele nawet na 200 osób będą mieli szanse się tam zabawić bo będzie powiększana jeszcze w tym roku sala. Dodatkowo będą domki z dodatkowymi noclegami-kochani absolutnie polecam!!!
Kasia i Tomek.
0
0