Zabieg osoczem bogatopłytkowym

Czy któraś z dziewczyn skorzystała może z zabiegu osoczem bogatopłytkowym? Pytam się tutaj o tak zwany wampirzy lifting:) Czy bolało i czy jesteście zadowolone?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem czy czytalaś na czym polega taki zabieg. Na stronie jest kilka informacji:
http://chirurg-plastyczny.com.pl/do-czego-wykorzystywane-jest-osocze-bogatoplytkowe/
Naturalnym źródłem osocza bogatopłytkowego jest krew pacjenta. To właśnie z niej pozyskany zostanie koncentrat płytek krwi, zawierający liczne czynniki wzrostu, odpowiadające za procesy regeneracyjne i naprawcze organizmu.
Sama jeszcze nie byłam ale planuję wybrać się w przyszłym miesiącu ( zrobie sobie taki prezent na gwiazdkę). Na zabiegu była moja znajoma i jest po prostu zachwycona efektami. Dodam jednak, że liczy się tutaj cały cykl zabiegów. A nie jeden bo jeden zabieg wiele efektów nie da ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jaki żel intymny polecicie? (73 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (55 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Tabletki powiększające piersi (8 odpowiedzi)

Pytanie kieruję do osób, które takie tabletki brały i mogą opisać doświadczenia. Jakie brałyscie...