Zabieg w szpitalu a koronawirus

Witam,
Mama za kilka dni ma mieć zabieg na Zaspie. Teoretycznie będzie miała robiony test ale do zabiegu zostanie kilka dni. Czy w tym czasie ma być na kwarantannie czy szpital nie narzuca czegoś takiego? Czy ktoś z Państwa był na Zaspie na ginekologii i może mi udzielić informacji czy w związku z sytuacja pokoje dalej są kilku osobowe po zabiegach?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zabieg w szpitalu a koronawirus

*Mama ma mieć zabieg

Re: Zabieg w szpitalu a koronawirus

Na poloznictwie i patologii robią test przed przyjęciem póki nie ma wyniku prawdopodobnie będzie leżeć w oddzielnym pokoju a jak nie ma covid to pewnie kogoś jej dodadzą do pokoju , chyba że jest mało osób i mają możliwość umieszczenia każdego w oddzielnym pokoju. 2 osobowe były na położniczym oddziale i 3 na patalogii. W pokoju może być bez maseczki a jak przychodzi personel medyczny musi mieć maseczkę, na korytarzu też w maseczce. Nie ma odwiedzin tylko paczki ,myślę że na ginekologii jest podobnie.

Inne tematy z forum

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...