Zabiorę Ją do kina 10,11 lub 12 styczeń, raczej wieczorem, seans do uzgodnienia na miejscu :)

Z chęcią zabiorę jakąś "Pannę" do kina, film do ustalenia. Proszę się nie doszukiwać jakichś podtekstów, po prostu film i tyle. Chodzi o miłe, sympatyczne spędzenie wieczoru. Pośmiejemy się z filmu i życia codziennego, porzucamy popcornem itp :). Nigdy się tak w ciemno nie umawiałem bo trochę nieśmiały jestem ale to się pewnie jakoś da :). Kino obojętnie które. Gdańsk, Sopot, Gdynia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zabiorę Ją do kina 10,11 lub 12 styczeń, raczej wieczorem, seans do uzgodnienia na miejscu :)

No tak, ale oglądając film to raczej nie porozmawiasz za dużo, ani nie poznasz Jej, ani nawet nie obejrzysz za bardzo bo ciemno ;) . Rozumiem, że jest opcja "po kinie" czyli kawa, piwo itp?

Ja uważam, że akurat do kina można iść samemu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zabiorę Ją do kina 10,11 lub 12 styczeń, raczej wieczorem, seans do uzgodnienia na miejscu :)

Owszem, mądrze prawisz głośno, ciemno itp ale do kina samemu raczej bym nie poszedł. Nigdy sam nie byłem i raczej nie chcę ;). Po kinie jak najbardziej, jeśli będziemy nadawać na tych samych falach i "będziemy się śmiać z tych samych sytuacji w filmie" bo tu też może być różnie :). Ja mam raczej normalne poczucie humoru. Wolę jakieś bardziej inteligentne żarty, grypsy niż coś typu "wiesz czym się różni blondynka od lodówki" itp :D.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Realnej na spacer (5 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.