Zabudowa balkonu - pytanie.

Planujemy z mężem zabudowę balkonu, głównie ze względu na ograniczenie strat ciepła w mieszkaniu. Rachunki za ogrzewanie są coraz wyższe i sądzimy, że nasza inwestycja w zabudowę po pewnym czasie zwróci się w kosztach.
Postanowiłam zapytać więc czy to waszym zdaniem dobre i zarazem jedyne rozwiązanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zabudowa balkonu - pytanie.

To najlepsze rozwiązanie, jakie przychodzi mi na myśl, ponieważ sam zastanawiam się nad poczynieniem kroków w kwestii takiej zabudowy ( oprócz tego, chcę zabezpieczyć balkon przed gołębiami, które przesiadują na moim balkonie).

Korzystając jeszcze z okazji chciałbym zapytać czy ma ktoś może sprawdzone namiary na jakąś firmę wykonująca tego typu usługi w okolicach Gdańska.
Będę wdzięczny za jakieś namiary.

wykonuję takie zabudowy, proszę o kontakt to prześlę fotki

Jedyna firma, która przychodzi mi na myśl, wykonująca tego typu zlecenia, to firma Alumark- właśnie działająca min. W Gdańsku. Uważam, że z czystym sumieniem mogę ich polecić. Miałem z nimi styczność gdy zakładali u mnie rolety. Gadałem z nimi o zadaszeniu balkonu i mówili, że tego typu rzeczy też wykonują....poza tym jakościowo się sprawdzili, a i z dograniem terminów nie było większych kłopotów.

A jak jest z czasem oczekiwania na przyjazd fachowców?

A tutaj mail: wojtek.kanapka@onet.pl
Z góry dzięki.

Wszytko jest do dogadania, jak sądzę. Podsyłam formularz kontaktowy poniżej:
http://www.alumark.pl/kontakt.html
Pozdrawiam.

REKLAMA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Farby do ścian i sufitów- proszę o poradę (126 odpowiedzi)

Witajcie Proszę o pomoc- muszę wymalować mieszkanie, swoje pierwsze, mam dość skromny budżet i...

Gdzie najtaniej farby (22 odpowiedzi)

Musimy odświeżyć domek na działce :) Mały domek z płyt i elementów drewnianych :] Malowany...

Panele winylowe (3 odpowiedzi)

Podłoga winylowa podbija Europę u nas znana m.in w hotelach, restauracjach, biurach, czemu boimy...