Zachęcona komentarzami skorzystałam z usług tej firmy.

Właściciel przyjechał, przedstawił stawki i umówiliśmy się na maksymalnie 7 godzin pracy trzech pracowników. Umówiliśmy się na godzinę 8:00. Dzień przed o 21:57 telefon, że poprzednie zlecenie się przedłuża i do mnie przyjadą po godzinie 9:00. Doceniłam, że informują mnie o tym w ogóle. Czynnik ludzki, ok.Następnego dnia rano, napisałam sms, że proszę jeszcze o przywiezienie kilku kartonów, dostałam sms zwrotnego, że nie ma problemu, ale że będą po 10:00.. Czynnik ludzki nadal u mnie działał. Panowie pojawili się dokładnie o 11:57 wykończeni kompletnie, ponieważ spali tylko 3 h i ostro pracowali w nocy i rano. Czynnik ludzki został nadszarpnięty. Panowie pracowali, nie powiem, że nie, ale ciekawa jestem jak by pracowali, gdyby logistyka kolejnych zleceń była ustawiona poprawnie i pracowali by u mnie na odpowiednich obrotach. Kartonów nie przywieźli, bo zapomnieli, folia strechowa też się w międzyczasie skończyła i konieczna była wizyta w markecie budowlanym. Kiedy przyszedł czas rozliczenia się, było już przed 20. Powiedziałam, że nie zapłacę więcej niż za 7h, więc pan wymyślił, że muszę jeszcze zapłacić 100zł za folię strechową!!!! i że tak jest zawsze?? No chyba nie...Dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zachęcona komentarzami skorzystałam z usług tej firmy.

Korzystałam z tej firmy która jest tragiczna .. Pracownicy pod wpływem alkoholu niosąc witrynę upuścili ją na schodach za dwa tys zł potem zaczęli mi grozić jak nie zapłacę za usługę ...tragedia...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0