Zachęcona komentarzami skorzystałam z usług tej firmy.
Właściciel przyjechał, przedstawił stawki i umówiliśmy się na maksymalnie 7 godzin pracy trzech pracowników. Umówiliśmy się na godzinę 8:00. Dzień przed o 21:57 telefon, że poprzednie zlecenie się przedłuża i do mnie przyjadą po godzinie 9:00. Doceniłam, że informują mnie o tym w ogóle. Czynnik ludzki, ok.Następnego dnia rano, napisałam sms, że proszę jeszcze o przywiezienie kilku kartonów, dostałam sms zwrotnego, że nie ma problemu, ale że będą po 10:00.. Czynnik ludzki nadal u mnie działał. Panowie pojawili się dokładnie o 11:57 wykończeni kompletnie, ponieważ spali tylko 3 h i ostro pracowali w nocy i rano. Czynnik ludzki został nadszarpnięty. Panowie pracowali, nie powiem, że nie, ale ciekawa jestem jak by pracowali, gdyby logistyka kolejnych zleceń była ustawiona poprawnie i pracowali by u mnie na odpowiednich obrotach. Kartonów nie przywieźli, bo zapomnieli, folia strechowa też się w międzyczasie skończyła i konieczna była wizyta w markecie budowlanym. Kiedy przyszedł czas rozliczenia się, było już przed 20. Powiedziałam, że nie zapłacę więcej niż za 7h, więc pan wymyślił, że muszę jeszcze zapłacić 100zł za folię strechową!!!! i że tak jest zawsze?? No chyba nie...Dziękuje.