Zachęcona komentarzami skorzystałam z usług tej firmy. (2) Właściciel przyjechał, przedstawił stawki i umówiliśmy się na maksymalnie 7... Niezadowolona 100% ZADOWOLENIA (1) Serdecznie polecam! W ciągu kilku godzin Panowie przewieźli rzeczy z blisko... Paulina Zadowolony (1) Drugi raz korzystam z usług firmy i jestem bardzo zadowolony.Polecam Piotrek
Polecam !!! (1) Punktualnie, sprawnie, z dbałością o meble. Panowie bardzo pomocni, mili i... zadowolony Gorąco polecam!! (1) Terminowo, szybko, sprawnie. Panowie bardzo sympatyczni i pomocni. Gorąco... Sandra Zmiana Lokum warto więc polecamy (1) Udana przeprowadzka ,ekipa zgrana i kompetentna.Zero uszkodzeń.Polecamy Karol Polecam !! (1) Wszystko przebiegło sprawnie ,panowie szybko spakowali i przetransportowali... Adam Polecam Firmę Zmiana Lokum !!! (1) Przeprowadzka 2 pokojowego mieszkania przebiegła bardzo sprawnie i bez... Gosia Polecam !!! (1) Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie polecam wszystkim przeprowadzki... Magda zdecydowanie polecam :) (1) pełen szacunek nie dość że wszystko załatwione jak należy to jeszcze, się... Piotrek Profeska! (1) Wszystko załatwione ekspresowo i bezproblemowo, mieliśmy problemy z towarem... PPOBITEGARY Zadowolona klientka (1) Przeprowadzka odbyła się sprawnie i bez żadnych niemiłych niespodzianek... Żaneta RZETELNA FIRMA POLECAM !!! (1) Wszystko odbyło się sprawnie i fachowo.Samochód przyjechał punktualnie a... Przemek Solidnie (1) Transport mebli wykonany sprawnie.Polecam Łukasz warto (1) Jestem niezmiernie zadowolona z przeprowadzki. Pan Paweł potraktował nas... Zofia Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, która została wykonana szybko i... Ania Polecam !!! (3) Samochód przyjechał punktualnie panowie sprawnie załadowali meble dbając o... Agnieszka ZDECYDOWANIE POLECAM !!! (1) " Zmiana Lokum " to firma w całej rozciągłości P R O F E S J O N A L N A !... Barbara Baranowska