Bywam w Barze Bursztyn dość regularnie i dzisiaj postanowiłem z ciekawości poczytać sobie co o nim myślą inni. Jakie było moje zdziwienie, gdy zobaczyłem tak niepochlebne opinie o tym miejscu. Z mojego doświadczenia odwiedziny w barze zawsze były pozytywnym doświadczeniem. Jedzenie było smaczne, ciepłe i zawsze świeże. Nigdy nie musiałem na nic długo czekać, a w środku panował porządek. Fakt, że na początku trochę nie rozumiałem systemu "zamawiania przy kasie" i jest on nieco chaotyczny, ale nie wolno o to winić obsługi. Co do obsługi właśnie - nigdy nie miałem żadnych uwag. Zawsze byliśmy z rodziną obsługiwani sprawnie, z szacunkiem i profesjonalnością. Polecaliśmy ten bar wielu swoim znajomym i oni również nigdy nie powiedzieli złego słowa o załodze. Dlatego nie rozumiem skąd takie negatywne opinie.
Podsumowując ja i moja rodzina bardzo Bursztyn polubiliśmy i możemy go śmiało polecić osobom, które chcą zjeść coś szybkiego, taniego i smacznego w miłej atmosferze. Dodatkowym atutem jest fakt, że za każdym razem jak tam jesteśmy znajdujemy jakieś nowe danie do spróbowania, więc prawie nie sposób się tym miejscem znudzić!