rewelacja!!! (1) obsługa miła i profesjonalna, jedzenie wybitne, piękne sale, prześliczny... Kinga udane wesele (1) nasze wesele mialo miejsce w czerwcu . jestem bardzo zadowolona. lokal byl... magda Idealna miejscówka na rodzinne spotkania (2) Jedzenie bardzo smaczne. Obsługa sprawna. Piękny duży ogród! Mielismy... Paula
Polecam na imprezy okolicznościowe (1) Nie dawno organizowaliśmy tam podwójną uroczystość, miejsce naprawdę godne... Aga Impreza urodzinowa nieudana. (1) Miałem imprezę 30 lipca 2017r.Ogólnie restauracja sprawia wrażenie... Stefan i Leokadia polecam i odradzam na imprezę okolicznościową (1) Miejsce klimatyczne,otoczenie przepiekne,jedzenie smaczne.polecam Odradzam --... mama Pycha (1) Byłem dzisiaj z Żoną na obiedzie. Jedzenie pycha. Polecamy zupę cebulową,... pysznie i niedrogo (1) Do restauracji Zacisze wybraliśmy się całą rodziną na niedzielny obiad. Mimo,... Doczer Pyszne jedzenie w miłym otoczeniu (1) Bardzo przyjemne miejsce. Można smacznie zjeść - polecam bliny gryczane i... EWA Restauracja inna niż wszystkie - niby w mieście, a jednak w zaciszu:P (1) Niepozorne z ulicy miejsce posiada wewnątrz przepiękny ogród, w którym można... Piotrek