Zaczarowany Ogródek

Żłobki

Gdańsk, Stary Rynek Oliwski 8A

Irena - opinia (1) Świetny żłobek profesjonalna opieka Irena Rewelacyjne miejsce (1) Nasza córka chodziła do Melonika tylko 4 miesiace jednak byliśmy tym miejscem... Mama Ali Bardzo fajny żłobek (1) Moja córka uczęszczała do Zaczarowanego Melonika od listopada 2016 do lipca... Karolina
Zdecydowane odradzam (2) Na wstępie, zdecydowaliśmy się na ten żłobek czytając pozytywne opinie...coż... Tomek Polecam Zaczarowany Melonik (1) Córeczka uczęszcza do żłobka od ponad roku. Zarówno ona jak i my rodzice... mkrzesze Polecam (1) Z całą odpowiedzialnością mogę polecić żłobek.Synek uczęszczał do placówki... B.R z Gdańska Super żłobek - polecam (2) Zdecydowanie polecam żłobek " Zaczarowany Melonik" - moja córka chodzi tam od... Mama Ania mieszane odczucia (1) Postaram się obiektywnie podsumować wizytę w placówce. Na plus na pewno: miłe... E. W tej cenie są lepsze placówki (3) Nie mogę polecić tej placówki. Opiekunki to uczennice/studentki, osoby bardzo... Kamila zdecydowanie polecam (1) Ja również nie zgadam się z negatywna opinią. Panie Karolina i Ciocie bardzo... annfer Opinia (2) Nie zgodzę się z poprzednią opinią , Zaczarowany Melonik dla mnie jest bardzo... ona28 Polecam :) (1) Wnętrze, wystrój i zabawki nowe i przystosowane dla maluszków a do tego... ja brak dobrej opieki ! (1) Żłobek bardzo ladny,nowy, jest dużo zabawek.własny plac zabaw i to na tyle...... mama Warto (1) Żłobek ruszył w maju 2014 roku, dzisiaj byłyśmy na dniach adaptacyjnych.... mama Zosi