Zadbane groby

Opieka nad grobami

Gdańsk, Zabytkowa 4

Ewa B. - opinia (1) B.dobry kontakt z P. Justyną ; - cenne porady dot.roślin , - gustownie... Ewa B. Elżbieta - opinia (1) Z usług firmy Zadbane Groby korzystam od ponad pół roku i jestem bardzo... Elżbieta Tomasz - opinia (1) Szczerze polecam. Ogromny zaniedbany grobowiec doprowadzony do stanu jakiego... Tomasz
Alicja - opinia (1) Serdecznie polecam, rewelacyjna firma, grób perfekcyjnie zadbany, wszystko... Alicja Narcyza - opinia (1) Z ogromna przyjemnością mogę polecić tę firmę , od momentu pierwszego... Narcyza Mirosława - opinia (1) Intuicyjnie wybrałam Firmę Zadbane Groby i stwierdzam,że się nie zawiodłam.... Mirosława Magdalena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Usługa została zrealizowana szybko, rzetelnie i... Magdalena Artur - opinia (1) Usługa wykonana profesjonalnie i dokładnie. Jestem bardzo zadowolony z opieki... Artur Krystyna - opinia (1) Usługa została wykonana zgodnie z umową bardzo starannie i szybko. Jestem... Krystyna Dawid - opinia (1) Jestem pod wielkim wrażeniem wykonanej usługi. Wszystko na tip top. Polecam... Dawid Wiesława - opinia (1) Jestem zachwycona obsługą. Grób nigdy tak nie wyglądał. Polecam Wiesława