Zadopwolony klient.

Chciałabym serdecznie podziekować ludziom pracującym w tej firmie. Kupiłam drzwi u ich konkurencji. Po dwóch miesiącach drzwi przestają mi działać i dzwonie do firmy, w której zapkupiłam towar i co już jej nie ma. Załamałam się. Nagle przypomniało mi sie że mam karte gwarancyjną producenta i zadzwoniłam tam. Jak powiedziałam że jestem z Gdańska odrazu usłyszałam tylko firma MARTEX może mi pomóc. Pojechałam, porozmawiałam i mam naprawione drzwi. Przyjechał sam szef i stwierdził że trzeba wymienić ościeżnice, gdyż jest źle wstawiona i zniszczona. Wszystko mi pokazał wytłumaczył. Ściągneli ościeżnice i po trzech dniach miałam zrobione drzwi. Porównując montaż i kulture osobistą poprzedniej firmy to niebo a ziemia. Pracownicy firmy MARTEX to prawdziwi fachowcy. Posiadają kunszt w swoim fachu. Wszystkim znajomym polecam tą firme, bo naprawde warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Zadopwolony klient.

Zgadzam się z panią. Kupiłam z mężem drzwi w tej firmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Ładny salon można oglądać przed zakupem towar. Montaż też z wysokiej półki. Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zadopwolony klient.

To chyba mowa o innej firmie ,ja też jestem klientką tej firmy oszuści i naciągacze nic więcej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1