Lukasz - ocena (1) Pełen profesjonalizm, szybkie terminy. Dziękuję i polecam! Lukasz Paweł - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, zgodnie z umową dobrze i jakościowo wykonano montaż,... Paweł julita - ocena (1) Usługa na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm okno udało się naprawić... julita
Radek - ocena (1) Profesjonalnie i Super szybko naprawa nieszczelnego okna. Polecam !!!! Radek Joanna - ocena (1) Wymiana uszczelek, klamek, regulacja. Wszystko wykonane rzetelnie i fachowo,... Joanna Rafał - ocena (1) Szybko, sprawnie i w dobrej cenie. Polecam Rafał Rafał - ocena (1) Bardzo fachowe podejście do naprawy. Terminowość i jakość na najwyższym... Rafał Izabela - ocena (1) Niezmienna doskonała jakość obsługi klienta i wykonanie okna balkonowego i... Izabela Darek - ocena (1) Szybko, sprawnie, dobrze i w bardzo przystępnej cenie! Polecam każdemu, kto... Darek J.G - ocena (1) Fantastyczna obsługa, zawsze frontem do klienta. Polecam w ciemno i... J.G Gdansk Tamka 38B/2 - ocena (1) Chciałam bardzo podziękować i polecić innym ta firmę. Pan bardzo punktualny... Gdansk Tamka 38B/2 Marcin - ocena (1) Budowa domu to duże wyzwanie i łatwo trafić na niesolidną ekipę. Ja... Marcin Val - ocena (1) Bardzo polecam, bardzo profesjonalna obsługa, miły Pan Val Zbyszek - ocena (1) Pierwsza firma, która przy moim remoncie nie wykończyła mnie nerwowo. Wymiana... Zbyszek Jarek - ocena (1) Szybko, profesjonalnie i sympatycznie. Polecam. Jarek Tadeusz - ocena (1) Profesjonalny Serwis. Super kontakt. A wykonanie usługi na najwyższym... Tadeusz Maja B. - ocena (1) Świetna firma, profesjonalna i przemiła obsługa , montaż okien i parapetów na... Maja B. Jarek - ocena (1) Profesjonalnie, fachowo, sprawnie zgodnie z zamówieniem Jarek Karol - ocena (1) Pan w pełni profesjonalny, przygotowany na wszystkie opcje. Pęknięty zawias w... Karol Bożena Bomba - ocena (1) Polecam GFO. Od początku pełen profesjonalizm od zakupu do montażu.... Bożena Bomba