Paweł - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty serwisu Megabud. Brama garażowa i okno... Paweł JaC - ocena (1) Wymiana uszkodzonego elementu (nie domykały się drzwi balkonowe) +... JaC Tcharkovsky - ocena (1) Profesjonalne podejście. Od konsultacji, doradztwa, poprzez pomiar, termin... Tcharkovsky
schmidt - ocena (1) Tragedia. Z Panem Tomaszem brak kontaktu. Pan tomasz jakiś ponury. Zrobił,... schmidt Dawid Ratajczak - ocena (1) Bardzo nie polecam Tej firmy i wręcz przestrzegam przed współpraca. O... Dawid Ratajczak Roman - ocena (1) Bardzo solidny fachowiec i punktualny - jak każdy Edward. Prawdziwy pasjonat,... Roman szczech.marzena@gmail.com - ocena (1) Fachowa i szybka pomoc. Dobry kontakt. Polecam szczech.marzena@gmail.com Joanna - ocena (1) Serdecznie dziękujemy GFO za profesjonalny i przemiły przebieg prac od... Joanna Igor - ocena (1) Firma JABI zrobiła na mnie świetne wrażenie profesjonalna obsługa, terminowy... Igor Michał - ocena (1) Wymiana okien w domu jednorodzinnym w Trąbkach Małych. Ekipa Pana Dawida... Michał ewa grabowska - ocena (1) Pan Vitalij w pełni profesjonalny, przygotowany na wszystkie opcje. Stare... ewa grabowska Dorota i Sławek Kijowski - ocena (1) Szybki i sprawny montaż , estetyczne wykonanie. Trudno mi ocenić użytkowanie... Dorota i Sławek Kijowski Joanna Różyny - ocena (1) Wielkie podziekowanie za termookna GFO i profesjonalny montaz ekipy P.Dawida... Joanna Różyny Zbyszek - ocena (2) Pierwsza firma, która przy moim remoncie nie wykończyła mnie nerwowo. Wymiana... Zbyszek OM - ocena (2) Jestem mega zadowolona z usług firmy JABI. Zarówno zakupione przeze mnie okna... OM PAtrycja Wojda - ocena (2) Montaż plis przebiegł bezproblemowo. Dodatkowo wymiana klamek oraz regulacja... PAtrycja Wojda Grzegorz - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony, zarówno z obsługi jak i z jakości zamówionych... Grzegorz Piotr - ocena (1) Tonio, solidnie i czysto. Piotr Karolina Rożeńska Butyłow - ocena (1) Profesjonalne doradztwo, realizacja na czas i wysoka jakość produktów- to... Karolina Rożeńska Butyłow Joanna - ocena (1) Profesjonalny i szybki montaż.Bardzo dobra jakość.Jestem bardzo zadowolona. Joanna