pcv (1) Kupiłem niedawo własnie na posrednictwem tej strony okna PVC. Przedsawiono mi... Zbyszek serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam: sprawnie, miło i profesjonalnie, a do tego bardzo szeroki... Marysia zadowolona (1) Jestem zadowolona z usług jak i z asortymentu. Miły kontakt ze sprzedawcą... Krystyna
Marcin - opinia (1) Polecam, mila fachowa obsługa i montaż,ceny konkurencyjne, okna naprawde... Marcin mm - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa. Szybko, sprawnie i solidnie.Firma godna polecenia. mm SUPER!!! (1) Okienka pierwsza klasa podobnie jak rolety. Szybki i profesjonalny montaż.... Jacek obiecanki-cacanki (1) Ostrzegam potencjalnych klientów!Od momentu montażu okien i drzwi i... Zlekcewazony klient Szybko i fachowo (1) Zamówiona przeze mnie usługa wymiany okien w mieszkaniu została wykonana... Piotr z Gdańska POLECAM (1) Okna bardzo dobre, ładnie chodzą, wszystko firmowe, montaż fachowy , POLECAM Łukasz Violetta - opinia (1) Poniewaz przebywalam za granica cale zamowienie musialam zlozyc przez... Violetta Okna na pięć gwiazdek! (1) Mam okna z Win-Budu i jestem zadowolona.Bardzo szybko i sprawnie. Ja również... Marek Rumia oszustwo (1) najpierw mowia cene za rolety zewnetrzne 288zl/m2 a potem przy wycenie cena... seba dariusz - opinia (1) firma nie kompetentna,brak zrozumienia sprzedawcy,ogólnie brak... dariusz Absolutnie nie polecam (1) Firma niepoważna . Przez tydzień właściciel firmy przesuwał termin montażu... Anna fachowcy ale od czego innego (1) fachowcy w ogole nie znaja sie na montazu okien, nikomu nie polecam tej... dario Polecam! (1) Polecam firmę. Parapety dostępne od ręki! Nie czekam paru godzin na... Karol Okna z Win-Budu są rewelacyjne! (1) Wymieniłam okna i jestem bardzo zadowolona.Super fachowcy,swietne doradztwo.... Julita dobra obsługa, szybko i profesjonalnie (1) Musze pochwalić tą firmę. Robi solidnie i szybko parapety, a z właścicielem... Tomasz firma godna polecenia (1) Jestem stałym klientem firmy Rosa. Zadowolony jestem z profesjonalnej... janusz klient (1) Firma bardzo przyjazna klientowe, można wynegocjować dobre rabaty, miła... gosia