TANIO I SOLIDNIE! (1) MONTAŻ ODBYŁ SIĘ SZYBKO TAK JAK CHCIAŁAM, CZYSTO, A CO NAJWAZNIEJSZE TANIO!... Bożena Gdańsk Wymiana okien (1) Polecam usługi wykonywane przez tę Firmę. Zależało mi bardzo na czasie, więc... Anna z Sopotu Polecam w 100% (1) Firmę SZACH-MAT polecili mi znajomi i mieli rację we wszystkim co mi... Ania
Drzwi aluminiowe (1) Drzwi bardzo solidne, jakość wykonania nie pozostawia nic do zarzucenia.... Adam Kompleksowa i profesjonalna (1) Jestem mile zaskoczona . Świetni doradzcy , szeroki asortyment i przede... Agnieszka Matys nie miło zostałam potraktowana (1) PRZEDSTAWICIEL STWIERDZIŁ, ŻE JA I TAK SIĘ NA TYM CO ON OFERUJE NIE ZAM, WIĘC... Anna Montaż okienek (1) Miałem do zamontowania okienka na budowie. Na rynku jest duży wybór, ale ja... Casper Boreczkowski Rewelacyjna Cena i Pomoc w wyborze (1) Firma właśnie skończyła u mnie prawie kapitalny remont od A-Z łącznie z... Monika Majewska POLECAM! PEŁEN PROFESJONALIZM :) (1) POLECAM... Po wykonaniu wielu telefonów na terenie całego Trójmiasta ,... Żaneta Super firma (1) Kupilam okna "AVANTE" w firmie Okno Serwis i jestem mile zaskoczona... Emilia Kuc oszusci czy zapominalscy (1) wybrałam okna przyjechali wymierzyli podpisaliśmy umowe wzieli zaliczke i... ewika Jewstem bardzo zadowolona (1) Bardzo dobry kontakt z osobą sprzedającą, super doradztwo w wyborze... Joanna Malinowska Nie zgadzam się. Wcale nie jest drogo. (1) ja kupiłam dwa okna typowe z najtańszego profilu i wcale nie były takie... Agnieszka jest dobrze (1) Wymiana 5 okien i drzwi balkonowych. Okna kupione w dobrej cenie ciut niższej... Wojciech Kaszubowski Dziękuje (1) Zamówiłam w firmie Jabi jedno małe okno , a mimo tego podejście pracowników... Ewa Olszewska polecam wszystkim (1) Bardzo dobre okna i rolety, bardzo dobra obsługa klienta, czysty i... eb Jakość przede wszystkim (1) Mają naprawdę dobre profile i sprawną obsługę. Okna są ładne, dobrze... Marcin Januszewski solidna firma (1) Solidna firma, godna polecenia lysystefan Profesjonalnie i szybko (1) zalezało mi na zamontowaniu okien w 1 dzien ze wzgledu na pogodę, zimno.... Witek polecam (1) świetne okna, profesjonalna obsługa klienta, dobry kontak. Baaardzo czysty... Dagmara