bardzo polecam! (1) witam! byłam zmuszona do wymiany okien na początku roku w bardzo niedogodnych... Justyna Rewelacja! (1) Pragnę gorąco polecić wszystkim to biuro! Zakupiłam kilka rolet do całego... izabela, gdańsk Super, Super, Super. (1) Zamówiłem u tej przemiłej Pani generalnie chyba wszystko co miałem do zmiany... Robert
POLECAM INNYM (1) Firma została mi polecona przez znajomego. Jako, że jestem osobą... Dorota Modrzejewicz odpowiedź (1) Proszę nie zapomnieć dodać, iż otrzymała Pani bonifikatę za czas oczekiwania,... Maciej Niekompetencja pracowników (1) Pracownicy są niesłowni i nikompetentni.Od 3 miesięcy czekam na reklamacje i... Xxxxxx Grażyna - opinia (1) Bardzo solidne i dobrej jakości okna jak i parapety. Bardzo miła obsługa i... Grażyna JESTEM BARDZO ZADOWOLONY (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z OKIEN , CZEKAŁEM 2 TYGODNIE, OKNA SĄ ŁADNE... PIOTR Pełen profesjonalizm (1) Korzystałam z usług firmy BONA (prywatnie i firmowo) i polecam z czystym... Aleksandra poelcam innym (1) Jestem bardzo zadowolny z usług firmy Bona. Postanowiłem zrobić niespodziankę... Arni. polecam (1) działanie profesjonalne realizacja prac terminowa, wykonanie na b.dobrym... Bogdan Milanowski Okna godne polecenia (1) Bez wahania poleciłam firmę znajomym,są równie zadowoleni jak ja Aleksandra 4drzwi - 4 miesiące (1) Błąd w pomiarze drzwi i jeszcze po ponad 2 miesiącach czekania znów trzeba... SK zdecydowanie polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Montaż przeprowadzony sprawnie i fachowo.... Ola Serdecznie polecam (1) Wspaniała obsługa klienta. Sprawna realizacja zamówienia. Profesjonalny... Przemek drzwi na medal (1) nawet jeśli okaże się, że drzwi, które wybrałeś są nietypowe, pani Stryjewska... zuzanna uczciwi i pewni (1) polecam wszystkim, którzy szykują się do dużego remontu, odwiedziny w salonie... zuzanna Nie kupujcie tych okien!!!!! (1) Własnym doświadczeniem mogę ostrzec ludzi kupujacych okna tej firmy. Ekipa... Zawiedziona Jestem zadowola z usługi (1) Firmę Rosa polecono mi już jakis czas temu, a że wymieniłam okna, to... Alina OKNA (1) jestem bardzo zadowolona z zakupu i montażu okien w moim mieszkaniu;... Ewa