Dobrze doradzili (2) Bardzo fajny towar i miła Pani doradziła mi w wyborze koloru i wzoru drzwi... Ada Kaczorowska jest ok (1) Jestem bardzo zadowolona że zakupiłam bramę w firmie Megabud Od pierwszego... Magda dobrze (4) Mam okna z tej firmy ! Jestem zadowolony z produktu >ludzie od montażu młodzi... skalpi
nie nie!! (3) działalnośc nie jest skończona - firma zmieniła swoja siedzibę....osobiście... oszukany polecam goraco (1) polecam goraco,bardzo profesjonalnie i konkretnie,bardzo uprzejma... magda firma godna polecenia (1) Solidnie,terminowo,bezproblemowo; wykonawca usługi w stroju firmowym,... Barbara Co innego mówią - co innego robią. (1) Wstępna wycena. Podaję rozmiary i warunki brzegowe. Z detalami. Określam... markan01 Polecam (1) Polecam firmę, produkty i usługę montażu!!! Fachowe doradztwo, bardzo miła... Anna Fatalne okna (1) Nie polecam, jakosc wykonania, materialy i zamocowanie pozostawiaja wiele do... Rysiek Bardzo dobre i niedrogie okna, Polecam (1) Mało jest takich firm na rynku. Każde zlecenie traktują bardzo dobrze.... Jan Makowski BARDZO POLECAM (2) Bardzo rzetelna Firma. Nie chcieli wpłaty zaliczki a rozliczenie po wykonaniu... Dagmara wymiana drzwi (2) wszystko zgodnie z zawarta wczesniej umowa, dodatkowo bardzo pozytywnie... Gosia z Gdańska Drewniane okna profesjonalnie zamontowane (1) Profesjonalnie przygotowana i przeprowadzona instalacja. Drewniane, mahoniowe... gephard Krzyżak (1) Proszę Panią to konkurencja ,moja koleżanka montowała okna od firmy KRZYŻAK i... Anna Solidna firma (1) Kupiłem okna Maswerk z PVC w tym roku. Montaż bez zastrzeżeń. Okna działają... Wojtek Solidny i terminowy (1) Najszybszy czas od pomiaru do realizacji, terminowość, dokładność i solidność... Piotr Ch. POLECAM! (1) Firma kojarzy mi sie z krzakiem...ale tylko ze wzgledu na przepiekny ogrod... zadowolony klient Szybka akcja (1) Firma godna polecenia. Szybko, sprawnie i konkretnie. Zamówione żaluzje do... Maciej Gorąco polecam!! (1) Ja też jestem bardzo zadowolona z usług firmy Maswerk. Całość przebiegła... Barbara JAK NAJBARDZIEJ POLECAM ! (1) Zamówiłem komplet roletek do mieszkania. Wybór materiałów był ogromny ( 3... Tomasz